Astro prognoza: šta nam donosi Mars u Vagi do 4. januara 2016. godine

Mars, planeta akcije i seksualnosti, sredinom nedelje ulazi u znak Vage, gde joj je uticaj oslabljen...

Mars ulazi u znak Vage, ali obrazuje i harmoničan sekstil Saturnom, simbolom trajnosti i ambicije. On na neki način podstiče snagu Marsa, čemu doprinosi i ugao od 150 stepeni sa Neptunom, simbolom inspiracije i mašte.

Mars će u Vagi boraviti do 4. januara 2016. godine.

Ovi aspekti donose uspeh umetnicima i onima koji sarađuju sa strancima, naročito kroz bavljenje politikom, bankarstvom, marketingom, modom, turizmom ili radom u medijima. Ipak, treba biti oprezan, jer su moguće prevare finansijske prirode.

Prelazak Marsa preko Vage, sa zdravstvenog aspekta, može nepovoljno da utiče na kožu, zube i rad bubrega. Aspekte planete akcije i energičnosti Marsa, u znaku Vage, sledeće nedelje će osetiti svi znaci, najviše Ovnovi, Škorpije, Strelčevi i Jarčevi, a najmanje Vage, Bikovi, Blizanci i Rakovi.

Astro tumačenja vašeg životnog poziva: gde srce vuče zemljane znake horoskopa...

Ovan

Iako oslabljena, pozicija vašeg vladaoca Marsa, donosi vam uspeh ako se bavite kreativnim zanimanjem ili ste zbog posla prisutni u javnosti. Na koncertu ili u pozorišnom foajeu, možete da upoznate nekog Ovna, Lava ili Strelca.

Bik

Vaša profesionalna pozicija postaje sve jača, naročito ako se bavite politikom, bankarstvom ili radite u medijima. Očekuje vas uvećanje prihoda preko honorarnog posla, a moguć je i strastveni susret sa osobom koju poznajete preko posla.

Blizanci

Aspekti između planeta akcije i biznisa Marsa, i vašeg vladaoca Merkura, mogu da vam donesu priliv novca preko paralelnih poslova sa strancima. Budite oprezniji ako planirate tajni susret s jednim Strelcem, naročito ukoliko ste zauzeti.

Rak

Mladolika osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata, potrudiće se da vas fascinira. Partner može postati sumnjičav i podozriv, kada je reč o načinu na koji provodite slobodno vreme. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Lav

Tokom ovog perioda trebalo bi da izbegavate rasprave s partnerom i pokažete više inicijative po pitanju nastavka dogovora sa strancima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.