Astro pregled: kad nas vodi nevidljiva ruka našeg anđela čuvara

Dana 14. decembra 2015. godine, Mesec kreće kroz zadnju dekadu Jarca, a tranzitni Merkur gradi sekstil sa Neptunom iz znaka Riba. Drugim rečima osetićemo blag dodir našeg anđela čuvara...

Mesec dan počinje na Terebellumu, usamljenom pobedniku okruženom zidinama svoje tvrđave, nastavlja preko veštog, spretnog, odvažnog i religioznog Tarazeda, ka prvoj dekadi znaka Vodolije.

Dok se Mesec kreće kroz zadnju dekadu Jarca, tranzitni Merkur iz prve dekade istog znaka gradi sekstil sa Neptunom iz znaka Riba.

Ovo je misao uronjena u okean osećaja. Emocije iz prošlosti koje polako, ali sigurno, grabe ka površini. Ovo je mali potočić između 3 ogromne stene, koji će s vremenom postati vodopad. Ovaj aspekt donosi povezivanje duhovnog i intelektulanog plana, jača inuticiju, te danas svima obogaćuje maštu fantastičnim idejama i iznenadnim zamislima. Danas je svaka reč inspiracija. Svaka skrivena suza nevidljivo mastilo za pisanje vaše priče. Raste potreba da nekome kažete šta osećate, ali ni vi niste baš sigurni šta i kome da kažete.

Astro prognoze: šta donose mesečevi čvorovi i kako na horoskopske znake...

Ovo su i dva dečaka koja se igraju kamenčićima pored vode. Ovo je i ribar koji ih gleda iz daljine, dok mu tri ptice lete oko čamca i kraduckaju ulov. Ako čujete u daljini stamen, a opet nekako umirujući odek crkvenih zvona, znajte da ste osetili ovaj aspekt. Sabijski simbol za današnju poziciju Merkura glasi:

7-8* Jarca. Utučeni čovek stoji na napuštenom polju,dok mu iznad glave promiču raznobojni oblaci. Neptun se krije u svakoj navedenoj reči. Pa iako se on i Merkur ne slažu baš uvek (Merkur je u izgonu u Ribama, Neptunovom znaku), Neptun je tu da podrži Merkura, da ga inspiriše i uzdigne. Danas ćete osetiti i blag dodir vašeg anđela čuvara. Iako je Merkur na Faciesu, zvezdanoj maglini na 7-8* Jarca, nazvanoj i 'Slepi vođa', kroz čitav dan kao da će vas voditi jedna nevidljiva, prijateljska ruka.

"Čovek samo srcem dobro vidi. Ono bitno, očima je nevidljivo."

astro_pregled_kad_nas_vodi_nevidljiva_ruka_naseg_andela_cuvara_1

Astrolog: Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.