Astro obećanja tranzitne Venere u Vodoliji: ljubav, ljubav i još ljubavi (TUMAČENJA ZA VENERU U NATALU )

Iskoristite Veneru u Vodoliji i pomerite granice između ljubavi u prijateljstva!

Venera boravi u Vodoliji od 17. februara do 12. marta 2016. godine.

U ovom periodu novu ljubav možete upoznati iznenada. Sve može početi od zanimljive komunikacije ili ćaskanja preko interneta, biće to verovatno neko mesto koje je neobično, gde ima brze razmene, komunikacije, ili kretanja. Ljubav sada može da vas iznenadi!

Kako je i Merkur u Vodoliji, mali je korak od druženja do prijateljstva, od prijateljstva do ljubavi. Komunikacija je zanimljiva, uzbudljiva, neočekivana i lako može da se pređe granica koja deli prijateljstvo od ljubavi. Ipak, da bi veza bila postojanija, trajnija, najbolji dani za početak ljubavi, ili za davanja i primanja ljubavnih obećanja je od 27. februara do 1. marta 2016. godine kada je Venera u sekstilu sa Saturnom u Strelcu.

Astrolozi otkrivaju: ko je vaš idealan partner prema horoskopskom znaku...

Samo nekoliko dana kasnije, već od 1. pa do 5. marta Venera je u sekstilu sa Uranom u Vodoliji i to je vreme kada će biti prisutna veća potreba za novinama u ljubavi.To može biti izuzetni ljubavni zanos, ali i avantura. Neverovatni ljubavi doživljaji, praćeni zanosom, oduševljenjem, ushićenjem, ali i nepostojani su. Brzo buknu ove ljubavi, ali ne plamte dugo.

Oni koji su otvoreni i spremni da dožive nešto izuzetno, koji su dovoljno smeli i otvoreni za izazove, samo mogu da prihvate ovakvu ljubav ili prijateljstvo.

Venera donosi i finansijske dobitke, a Vodoliji oni mogu biti brzi, iznenadni, neočekivani, te upravo zato mogu da vas izuzetno oduševe. Iskoristite Veneru u Vodoliji, da pomerite granice između ljubavi i prijateljstva, budite otvoreni za drugačije odnosima sa drugima. Ako želite da vam ovaj period bude zanimljiv, iskoristite slučajne susrete dok negde čekate, ili negde dolazite da u njih udahnete nešto posebno, bilo priliku za zanimljivo druženje, ili priliku da uđete u neku novu vezu, koja će vam učiniti svakodnevnicu uzbudljivom i neponovljivom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.