ASTRO nemiri Venere u Raku: kakve snove će vam doneti zvezde u julu 2016.

Venera u Raku nam donosi i tajne koje baš nećemo znati tako lako da sakrijemo! Ipak, lepe stvari u ljubavi se brzo otkriju...

Kao planeta ljubavi, Venera u Raku pre svega traži emocionalnu sigurnost, nežnost, oslonac, podršku, brigu, utočište, osećanje pripadnosti. Prepušta se mašti, sanjarenju o romatičnoj ljubavi, o mirnoj luci gde vlada harmonija i mir, gde će osećanj biti vodilja i motivacija. Sanjari, ova Venera o sramežljivim pogledima koji govore više od hiljadu reči, najviše sanja o majčinstvu, skladnoj porodici i kućici u cveću.

Do 12. jula 2016. godine možemo očekivati izlive nežnosti, naglašenu emotivnost i osetljivost, intimnost, večere uz sveće, romantične šetnje uz more, uživanje u filmovima, muzici ili poeziji, kao i ulepšavanje doma, druženja s najbližima uz vino, večeru.

Mesečni horoskop za jul 2016. godine: ljubavne prognoze za slobodna i zauzeta srca...

Kako se Venera do 3, 4. jula 2016. godine gleda popreko s Plutonom, mogući su i nepoželjni scenariji prouzročeni duboko potisnutim strahovima, izdajom, kompleksima, traumama, stoga pokušajte se pozabaviti takvim neugodnim ožiljcima.

Ako neko stane na bolnu tačku, trudite se da ne branite i ne napadate, već se otvorite, što će zasigurno doneti osećanje slobode. On se najviše može da ogleda u tome da ćete moći da budete istinski intimni i ogoljeni pred partnerom, bez straha i sumnje da mu na taj način dajete oružje u ruke, što nije lako ako vas dugo pratio strah od odbijanja i povređivanja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.