Astro najave za vreme ljubavi, vere i ostvarenja želja: evo šta nam donosi 12. lunarni dan i Sunce u Vagi

Iskoristite jedan od najpovoljnijih dana za ljubav i ostavarenje onoga o čemu ste oduvek maštali. Evo šta vam astrolozi predviđaju u ovom povoljnom periodu...

Sunce u Vagi će 12. oktobra u poslepodnevnim i još više u večernjim satima biti u trigonu sa Mesecom u Vodoliji, što povoljno deluje na veze, kako partnerske, tako i prijateljske. Mesec je u fazi rasta, a nastupa i 12. lunarni dan koji se smatra za jedan od najpovoljnijih za ljubav. Lunarni dan počinje od 11. oktobra u 15 i 27 časova i traje do 12. oktobra u 16:04h, a posebno je povoljan za početak nove ljubavi. Veze koje započnu na 12. lunarni dan izuzetno su srećne i često trajne.

Horoskop za period mudrosti, sklada i ljubavne želje: evo šta nam donosi Merkur u Vagi (od 7. do 24. oktobra 2016. godine)...

Merkur je u konjukciji sa Jupiterom, egzaktnoj, što donosi mogućnost lepih susreta i poznanstva, praćenih odličnom komunikacijom i razmenom ideja. Susreti na javnim mestima, u grupi ljudi, pri nekom sastanku, na kulturnim događajima ili javnoj manifestaciji pokazaće se kao dobri i značajni. Svaka vrsta sastanka tokom ovog dana doneće uspeh, a naročito ako je reč o ljubavnim sastancima. Čak ni ulazeći kvadrat između Merkura i Marsa neće puno škoditi, osim što može doneti jaču mentalnu aktivnost, a ako dođe do konflikta, Jupiter u Vagi pomaže da se lakše dođe do kompromisa i usklađivanja. Do dogovora ćete doći ako se oslonite na diplomatiju, taktičnost, iskrenost i pravdu.

Tokom 12. oktobra dobro je pokazati saosećanje i dobrotu, milosrđe i opraštanje, a nikako mržnju i zlobu. Potrudite se da izbegnete samosažaljenje, jer bi to žaljenje onda moglo da potraje.

Zatražite i pomoć od Boga, anđela i ispoljite veru, jer u toku ovog lunarnog dana to najviše donosi mogućnost za ostvarenje želja.

Mesec u Vodliji je pre podne u sekstilu sa Saturnom i dobar je za učenje, sticanje viših znanja i univerzalne istine. Veze u toku dana lako postaju stabilne, a i oodnose koji 12. oktobra započnu odlikovaće dobrota i saosećanje.

Tranzitna Venera u Škorpiji: astrolozi najavljuju period dramatičnosti, iskušenja i velikih pobeda (od 10. do 13. oktobra 2016. godine)...

Za vreme 11. oktobra možete se povezati sa kosmičkom energijom ljubavi, posebno od 16h do 19h kada, kada su Sunce i Mesec u trigonu, što pomaže u muško-ženskim odnosima i ovom slučaju vezama (Vaga i Vodolija). Zato otvorite svoju dušu za nju i slobodno pokažite osećanja i veru u ostvarenje vaših želja. Svemir, Bog, izvor života i anđeli su sa vama.

astro_najave_za_vreme_ljubavi_vere_i_ostvarenja_zelja_evo_sta_nam_donosi_12_lunarni_dan_i_sunce_u_vagi1

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.