Astro misterije: evo šta nam donosi vladavina Riba u 2016. godini

Ribe su najmističniji znak i poslednji dvanaesti znak koji nosi u sebi iskustva svih ostalih znakova. Evo šta sve možete da razrešite u njihovoj vladavini...

Od 19. februra do 20.marta 2016. godine period Riba

Od 19. februara do 20. marta 2016. godine traje period 12. sunčanog znaka, Riba. Ovaj period je vreme kada se mnoge stvari odvijaju ispod površine, nevidljivo, skriveno. Mnogo toga se dešava nevidljivo i u unutrašnjosti. U ljudskim životima postoji nešto što se odvija duboku u nama, u našem podsvesnom. Duboke emocije, potisnute, spremno čekaju da ih neki spoljašnji događaj pokrene.

Jedan takav se desio sa punim Mesecom u Devici, koji je nekima doneo situacije u kojima su izbili strahovi, tuge, potištenosti, nezadovoljstva, ili osećaj neizvesenosti, a drugi tek što nije započeo i njega donosi konjukcija Sunca sa Neptunom u Ribama. Ovo će doneti vreme čuda, neobičnih dešavanja, koja zavise od vaše vere u dobro ili u loše. Moć imaginacije je pojačana i kod mnogih može podstaći kreativnost i intuiciju.

Iz mašte mogu nastati sjajna dela, samo bi bilo dobro da mašta bude orjentisana na nešto što je dobro za vas. Bilo da je reč o mašti o ljubavi i veru u nju, jer se ona sada može dogodite. Neptun može doneti ljubav i ono čudno osećanje povezanosti ili bliskosti sa nekom srodnom dušom između 26. i 29. februara. Istovremeno i Venera u Vodoliji će biti u sekstilu sa Saturnom u Strelcu između 27. februara do 01.marta , donoseći mogućnost da veze u ljubavi postanu učvrste, a nove ako do njih dođe budu stabilne.

Astro tumačenje magnetizma vodenih znakova: tajni senzibilitet Raka, Škorpije i Riba...

Merkur u Vodoliji je u sekstilu sa Uranom od 26. do 29. februara u zanimljivoj, brzoj, ili neobičnoj komunikaciji. Može doneti interesantne, iznenadne susrete i poznanstva, neobičnu komunikaciju, ili briljantne ideje i sjajne planove u budućnosti. Ovo je vreme originalnosti, inovacija, kada oni koji se bave naukom mogu doći do genijalnih ideja, koje prati velika mašta, stvaralačka, koju je imao Nikola Tesla kada je stvarao najpre u glavi svoje projekte. Sada možete da zamislite bilo šta što želite i što više verujete u čuda ona se mogu ostvariti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.