Astro lekcije samostalnosti: da li će nam tranzitna Venera u Ovnu doneti ravnopravnog partnera

Mars kao dispozitor Venere u znaku Strelca spreman je da prati, ali moramo naučiti da dominacija nije ljubav.

„I svaki glas koji u meni plače, pokreće zauvijek. Gdje bih mogla pobjeći? Od tebe. Od sebe."

Kad je svet klečao pred našim nogama mi smo uvek zaboravljali ko smo. Nekako je lakše kada delove sebe predamo u bespuća nekih misli jer one ne bole. Ne zahtevaju od nas hrabrost. One ne nose sa sobom nikakvu odgovornost niti nas plaše. Ne strahujemo. Nemamo najezdu bola uokvirenog za naše oči. Prelazimo granice koje nikada ne bismo prešli. Jer znamo da možemo.

Ali kad odigramo sve naše uloge i role, da li se zaista usudimo da budemo oni koji jesmo? Venera u Ribama donela je snove, neke neobjašnjive mogucnosti, ispisala javu. Često ono što smo zamišljali, sada je postalo realitet. Doduše, neopipljivi, ali, samo zato što se nismo usudili. Nije nam se dalo da prošetamo svoja tela i dodirnemo tu jeku koja nas zove. Nije nam se dalo da otvorimo oči na rubu te realnosti jer mogućnosti uvek bivaju lepše kada traju.

Astrološki kalendar najsrećnijih dana u 2016. godini: ovo su najpovoljniji dani za vaš horoskopski znak...

Ostale su neodgovorene reči, neodgovoreni pozivi, nikad ispitana pitanja i poznati odgovori. Znamo. Znamo se predobro da bi preloše odglumili. I nije važno to naše ćutanje. Strah je rasparao naše oči. I to se oseti. Naše energije prosto dotiču tuđa tela. Otimamo svoju kontrolu svojoj volji. Hiljadu trzaja u sekundi otkriva sve ono za čime smo krenuli i sve ono čemu nismo došli.

Naše ekstaze vrhunaca primiču se kraju. Izljubljena potamnjena stakla naših tela kriju nezamislive dubine. Uporno odbijamo jer u lucidnosti svega, ipak nas drži razum. Jupiter u Devici opire se tihim sanjanjima. Grize te odore snova. I sve znamo. I opet. Nešto. Negde. Neobjašnjivo. To je sve što možemo reći.

Ljubav, posao, zdravlje u aprilu 2016. godine: horoskop za mesec blistavih trenutaka (ASTRO PROGNOZE)...

Venera u Ribama spremila se na poslednji skok pred ulazak u znak Ovna. Sada sve postaje direktnije, snažnije, jače. Sada ćemo biti suočeni sa svojim željama, strastima. Sada ćemo morati živeti u trenutku. Sada naše slabosti postaju izbrisane. I krećemo. Na put kojem samo mi znamo ime. Ponekad treba istrgati tu kožu, probiti ta disanja, učiniti se živima. Bar jednom. Jer večnosti ponekad ne traju.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.