Astro lekcija tranzitne Venere u Blizancima: šta ćemo pročitati u pismima iz daleka

Ako želite ljubav, pokažite to. Pravo vreme je upravo vreme Venere u Blizancima.

Tranzitna Venera u Blizancima od 25. maja do 18. juna 2016. godine.

I eto, opet se tiho ušunjala... lako poput daška povetarca koji dolazi kao uteha u vrelim letnim danima, Venera je zakoračila u znak Blizanaca. Venera je u Merkurovom carstvu, isprepliću se beskrajne niti misli i osećanja, vodi se nova bitka beskonačnom ratu racija i emocija. Tranzitna Venera će boraviti u znaku Blizanaca od 25. maja do 18. juna 2016. godine, pa ako već danima/mesecima želite da pošaljete taj sudbonosni sms, da tražite nečiji broj telefona, ili pak da pročitate knjigu koja odavno skuplja prašinu u vašoj biblioteci, ovo je pravi period za to.

Odmah po ulasku u znak Blizanaca, Venera će formirati opoziciju sa retrogradnim Marsom u znaku Strelca. Mars i Venera su po prirodi različiti polariteti, Marsu nežnost, takt i kompromis nisu područje delovanja. Mars je žestok, oštar, nagao, brz i temperamentan, i takav treba da bude. Mars je tu da ratuje, Venera da miri. Ne može Mars da razume principe koji vladaju u Venerinom carstvu, tu božansku lepotu ćutanja i upijanja svakog dodira, kojeg ljubomorno čuvamo urezanog negde duboko u nama i samo ponekad ga se setimo, i to nam je dovoljno da budemo srećni makar na tren i preživimo još jedan dan.

Zašto je teško zaboraviti ovaj horoskopski znak: 10 najupečatljivijih karakteristika Blizanaca...

Dok Venera i Mars vuku konopac svako na svoju stranu, na svaku situaciju ćemo u prvi mah odreagovati instinktivno i nepromišljeno, a tek onda ćemo početi da razmišljamo, preispitujemo i važemo svoju odluku . Volimo i mrzimo u isto vreme, želimo bučnu svađu, ''treći svetski rat'', ali istovremeno smo žedni nečijih poljubaca. Zapamtite, Mars predstavlja strast i žudnju. Venera želju i potrebu da neko žudi za nama.

Ovakva situacija će potrajati do 4. juna 2016. godine, kada Venera formira egzaktnu konjunkciju sa Suncem. Ovo je devojčica koja trči u zagrljaj ocu. Ali i devojka koja dočekuje svog partnera sa puta. Takođe i devojka koja ne može da se odluči između dva momka... da li da izabere starijeg, svetlijeg, komunikativnog (Sunce u Blizancima) ili tamnijeg, misterioznog, bivšeg dečka, koji joj se vraća u život (Retrogradan Mars u Škorpiji)? Kako odlučiti?

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.