Astro iskušenja retrogradnog Saturna: šta će nam sve uzeti sudija Zodijaka u konjukciji sa Marsom

Bikovi treba da izbegnu sve nepotrebne troškove, dok Blizancima planete stagnacije prelaze preko sedme kuće...

Retrogradnom Saturnu se približava Mars. Obratite pažnju na pravna pitanja, dogovore sa strancima, komunikaciju sa partnerom i ishranu

SATURN, planeta ambicije i ograničenja, 25. marta krenuo je retrogradnim hodom preko Strelca, znaka optimizma i kontakata sa strancima. Njemu se 1. aprila približava Mars, tako da će obrazovati konjunkciju, aspekt koji pojačava uticaje obe planete. S jedne strane, Saturn usporava, a s druge, Mars podstiče na akciju, kao da jednu nogu držite na gasu, a drugu na kočnici. Oni koji su zbog posla prisutni u javnosti, a žele da zadrže pozicije, mogu uspeti samo ukoliko ulože više truda nego inače.

3 znaka da ste upoznali dušu iz prethodnog života...

Tokom svog retrogradnog hoda, planeta ambicije i discipline biće u napetim aspektima sa Jupiterom u Devici kao i Venerom i Neptunom u Ribama, zbog čega bi trebalo obratiti više pažnje na finansije, pravna pitanja, odredbe ugovora i dogovore sa strancima, dok sudski sporovi mogu da se oduže (zavisi samo da li to odgovara vama ili drugoj strani). Što se ljubavi tiče, odnos sa partnerom može da zapadne u krizu, zato, obratite više pažnje na komunikaciju s njim.

Harmonični aspekti retrogradnog Saturna sa Suncem, Merkurom i Uranom u Ovnu kao i sa Plutonom u Jarcu, mogu da učvrste već postignute dogovore sa strancima, bilo da se radi o saradnji povezanoj sa čestim putovanjima, razmeni studenata ili stručnom usavršavanju u inostranstvu.

Sa zdravstvenog aspekta, ovaj aspekt ukazuje na moguće probleme sa jetrom i žuči, trebalo bi obratiti više pažnje na način ishrane i izbaciti masnu i začinjenu hranu.

O srcu, ljubavi i snovima: 9 najlepših citata Milana Kundere...

Usporeni hod Saturna preko devetog zodijačkog znaka do 13. avgusta najviše će osetiti Jarčevi, Vodolije i Vage, znaci u kojima je uticaj ove planete naglašen, a najmanje Rakovi, Lavovi i Ovnovi.

OVAN (21.3. - 20.4.)

Simboli ambicije i akcije u devetoj astrološkoj kući u trigonu sa Suncem, Merkurom i Uranom u vašem znaku, mogu da učvrste temelje već uspostavljene saradnje sa strancima ili povećaju šanse za dobijanje stipendije, naročito ako se bavite, medicinom, obrazovanjem ili sportom.

BIK (21.4. - 21.5.)

Planete ograničenja i sukoba u astrološkom polju novca upozoravaju da izbegavate rizične finansijske transakcije i nepotrebne troškove. Izazovan aspekt s planetom prosperiteta vam odgovara, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

BLIZANCI (22.5. - 21.6.)

Prelazak planeta stagnacije i akcije preko sedme astrološke kuće, opominje da obratite više pažnje na pravna pitanja i odredbe ugovora. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, partner pokušava da vam nametne svoju volju.

RAK (22.6. - 22.7.)

Vladalac vašeg sedmog astrološkog polja, Saturn, vrlo blizu Marsa, planete akcije i strasti, opominje da budete oprezniji ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti. Izbegavajte podizanje kredita.

LAV (23.7. - 22.8.)

Planeta strasti i akcije blizu Saturna, simbola kašnjenja, usporava realizaciju vaših planova, ako ste student, umetnik ili sportista.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.