Astro humor: kako se šale Blizanci, Vage i Vodolije

Pripadnicima vazdušnih znakova društvena interakcija je izuzetno važna. Oni moraju da pronađu svoje mesto u društvu, steći osećaj pripadnosti i znati da ih poštuju. Da bi to postigli, obilno se koriste svojim komunikacijskim veštinama i znatiželjom.

Humor je sveprisutan deo svakodnevice. Njegovi glavni sastojci su dosetljivost, veselje i smeh. Humor nam pomaže da ublažimo pritiske društvenih pravila, stresa i intenzivnih emocija. Neko ima više smisla za humor, a neko manje, ali svako od nas pristupa mu na specifičan način. Proverite kako se snalazite u šaljivoj interpretaciji života i šta vam ona znači!

3 horoskopska znaka sa nepogrešivom intuicijom3 horoskopska znaka sa nepogrešivom intuicijomOvi znakovi Zodijaka imaju najrazvijeniju intuiciju.

Vazdušne znakove zanimaju ljudi, žele da se sa njima povežu, da budu prihvaćeni, a osvajaju ih svojim šarmom i idejama. Humor koriste i da bi se svideli drugima te dali oduška svom izrazito aktivnom umu. Vrlo su brzi u dosetkama, vešti u zabavljanju društva, brzo se prilagođavaju i reaguju u svim društvenim situacijama. Njihov talenat za ophođenje prema ljudima dopušta im da se šale na račun drugih, ali svoj će humor tako vešto zapakovati da se niko neće na njih ljutiti. Humor im je pomalo apstraktan, često se bavi značajnim društvenim temama pa njihove šale nisu uvek svima razumljive. Osobama sa manje smisla za humor mogu biti iritantni, a i njima su silno dosadni kruti ljudi bez smisla za humor.

Šta horoskopski znakovi ne zaboravljaju: Vodolija poniženje, Jarac koga je voleoŠta horoskopski znakovi ne zaboravljaju: Vodolija poniženje, Jarac koga je voleoZa čime žali Ovan, a kako se praktični Bik nosi sa pogrešnim odlukama...

Blizanci mogu baš svaku situaciju da pretvore u šalu, vrlo su dosetljivi i zaigrani u svojim šaljivim idejama. Lako im se dogodi da pređu granicu, ali će vas odmah šarmirati i sve ćete im oprostiti. Njihov je humor često apstraktan, ponekada ironičan i uvek vrlo inteligentan.

Vaga je talentovan zabavljač, voli da priča duge priče koje se završavaju salvama smeha. Nastoji biti indirektna jer ne želi nikoga da povredi, izbegava sarkazam. Njen humor je elegantan i služi joj kako bi druge šarmirala.

Vodolija je zabavna na vrlo prirodan način pa se ponekad i sama čudi kako uspeva da nasmeje druge, a da to nije ni nameravala. Njenj humor je specifičan, ponekad čudan, ali uvek vrlo zanimljiv. Rado će vas šokirati, ponekad uvrediti, voli da provocira i uživa u reakcijama koje je izazvala.

Izvor: Sensa

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.