Astro faza za rušenje pravila: kuda nas vodi Merkur u Vodoliji

Dolazi nam Merkur u Vodoliji i donosi na neobične susrete i još neobičniju logiku u rešavanju problema.

Merkur u znaku Vodolije boravi od 5. marta 2016. godine.

Merkur u Vodoliji je hirovita misao, brza kao munja, brže nestane nego što dođe, stotinu ideja se roji u glavi; lete, jure, nestaju, neophodno je da ih zapišemo ili čak snimimo na diktafon, pa što pre da krenemo s realizacijom - ako nisu preapstraktne.

On je put do istine, a istina je blesak ideje ili vizije u koju čovek treba poverovati i da nas ovaj Merkur pokušava da nauči baš to - da verujemo svojem unutrašnjem glasu, intuiciji, jer tada svi imamo šansu da budemo apsolutno svoji, sledeći i slušajući samo sebe, verujući u vlastite zamisli, ideje, vizije, slike. Ovaj Merkur želi da veruje da svi mi možemo da budemo vizionari, proroci, tvorci genijalnih ideja - samo treba da se usudimo.

Ovo je potreba za buntom i kršenjem pravila, formi, svega uobičajenog i dosadnog, pa čovek ima potrebu da eksperimentiše i pomera granice mentalnog. Zato je to često slika drugačijeg načina razmišljanja, kao i načina na koji osoba radi i izvršava svoje poslovne i svakodnevne obaveze - najčešće bez velikih planova i strategija, već više poneta trenutnim okolnostima, idejama, nadahnućem.

Numerološka analiza za 2016. godinu: emotivne bure za "dvojke", veliki dobitak za "osmice"...

To je razgovor s prijateljem, razgovor u društvu ili kakvoj grupi okupljenoj oko sličnih ideja. Ovo je svaka misao i razgovor o budućnosti, o viziji, o ideji. Ovo je svaki moderni i manje moderni kuhinjski aparat, najnovija tehnika, razni izumi, genijalna ideja, ali i trgovina svim tim stvarima. Ovo je neposlušnost i hirovitost svih inovacija, pa mobilni telefon, na primer, sam nazove nekoga iz imenika, a tamo neki program u računaru pohranjuje dokument bez pitanja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.