Astro energija u junu 2016. godine: mesečni horoskop za posao, ljubav i zdravlje

Jun će Blizancima doneti jake emocije, a Vagama na poslu i neće biti tako jednostavno i lako! U ljubavi, zdravlju i na poslu zvezde su nam svašta nešto pripremile...

OVAN

Posao: Tokom ovog meseca možete biti jako nervozni. Jedan od razloga može biti taj što trpite pritisak od strane nadređenog. Rezultati su opali na poslu i on samim tim želi da budete onakvi kakvi ste bili. Ništa ne može na silu i samim tim gledajte da se postavite na način da ćete biti strpljivi. Vi jeste jako vredni i kolege imaju respekt ka vama, ali nemojte biti takvi da to zloupotrebljavate. Ako niste u radnom odnosu od 15-og do kraja meseca bi mogli da se zaposlite. Taj posao bi mogao imati veze sa radom sa decom na neki način, ali mislim da nećete ostati dugo na istom, jer vas to neće previše ispunjavati.

Ljubav: Ovaj mesec vam neće doneti veliku harmoniju u braku. Nekako će vam sve smetati. Jako često ćete biti skloni svađama i to ne samo sa voljenim bićem, već i sa decom. Znate i sami da to nikuda ne vodi, tako da budite drugačiji koliko god da je to moguće. Ako ste slobodni imaćete mogućnost veze i to u periodu od 10-og do 17-og, ali jedno znajte da ste vi neko ko će biti krivac za sam tok veze. Ako budete fini ka toj osobi možete imati stabilnu vezu. U suprotnom neće biti dobro.

Zdravlje: Izbegavajte masnu hranu kako ne bi došlo do povećanja masnoće u krvi.

Veliki mesečni horoskop za jun 2016. godine: ljubav, posao i zdravlje za sve znake horoskopa...

BIK

Posao: Na poslu ćete prosto rečeno uživati. Ne stoji ništa loše. Neče biti napetih situacija i samim tim nema razloga za brigom. Ako niste u radnom odnosu znajte da će vam period od 1-og do 11-og biti odličan. Tada se maksimalno aktivirajte oko traženja posla i neka bude nešto iz oblasti računovodstva. To bi bio pun pogodak za vas. Uz to mogu reći da bi neki prijatelj mogao dosta da vam pomogne po pitanju nekog takvog posla. Mogao bi da pomogne u smislu da vas kod nadređenih preporuči.

Ljubav: U braku je sve bolje i bolje. Baš je lepo videti dvoje ljudi koji se toliko vole. Ako ste slobodni moguća je nagla promena i to sa osobom za koju niste mogli ni da sanjate da bi mogao biti u pitanju. Reč je o dečku koji je prijatelj od bivšeg. Čak šta više on je bio toliko diskretan da nikada niste ni taj pogled mogli da vidite ka vama, ali će se aktivirati i to naglo. Na vama je odluka, ali je savet da odreagujete na pravi način kada bude pokazao interesovanje ka vama. Osoba je starija od vas to je izvesno, ali je i neko ko ima jako dugu vezu iza sebe.

Zdravlje: Moguća je veća nervoza kod vas a samim tim možete imati problema sa krnim pritiskom.

BLIZANCI

Posao: Na poslu ste stabilni. Nema nešto šta ukazuje na moguće veće probleme. Imam lepe vesti za vas a one se svode na to da ćete imati jako veliku mogućnost da napredujete na poslu. Naravno svaku ukazanu priliku po tom pitanju gledajte maksimalno da iskoristite. Ako niste u radnom odnosu u periodu od sredine druge sedmice pa u narednih desetak dana od tada gledajte da se aktivirate oko traženja poslova vezanih za terenske poslove. To bi moglo i te kako da bude dobar potez po vas, tako da samo napred do cilja. Ako je na sve to posao povezan sa putovanjem po svetu to bi tek bilo dobro.

veliki MESECNI.jpg

Ljubav: U braku će biti izuzetno jaka emocija. Neće biti ljubomore, kao ni nekih drugih neplaniranih scena. Voljeno biće će vas jako poštovati. Prošli mesec nije bio tako dobar, ali nemojte vraćati misli u nazad, već gledajte napred. Za slobodne osobe nemam previše lepih vesti. Ne stoji kvalitetna veza, ali ćete imati mogućnost za prolaznim dešavanjima. Savet je da se ne zalećete tj da vodite računa da se ne zaljubite u tu osobu koju budete sreli, jer možete i te kako pogrešiti. Greška bi bila u tome, jer vam emocija ne bi bila uzvraćena.

Zdravlje: Ako se bavite poslom gde se dosta sedi gledajte da naterate sebe da se bavite nekim sportom. Sedenje može dovesti do toga da imate problema sa kičmom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.