Astro energija Marsa u Strelcu: gde vaš horoskopski znak čeka ljubav do jeseni 2016. godine

Konjunkcija Marsa i Saturna, do 9. septembra, utiče na sve znake, a posebno Ovnove, Škorpije, Strelčeve, Jarčeve i Vodolije.

Mars, planeta akcije i energije, koja se više od dva meseca "šetala" po poslednjim stepenima Škorpije, a dugo je bila i u retrogradnom hodu, 2. avgusta, vraća se u Strelca, znak kontakata sa strancima.

Iako je to mnogo udobnija pozicija za ovu planetu, već početkom nedelje Mars obrazuje napete aspekte sa Plutonom u Jarcu i Uranom u Ovnu, koji upozoravaju na oprez sa finansijama, zato, bolje izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita, više štedite, a manje trošite.

U drugoj polovini nedelje, Mars se približava retrogradnom Saturnu, planeti odgovornosti i ambicije s kojom pravi konjunkciju. Ovaj aspekt usporava snagu Marsa, kao da jednu nogu držite na gasu, a drugu na kočnici, pa bez obzira na vašu inicijativu i energičnost, možete imati osećaj kao da tapkate u mestu. Sve ide nekim usporenim ritmom, pa mnogi dogovori, poslovi i sastanci mogu da se odlažu ili prolongiraju...

Horoskop mladog Meseca u Lavu: kakve promene donosi vašem astrološkom znaku i koje želje ispunjava mlad Mesec...

Svetla tačka je sekstil između Marsa i Jupitera u Devici, zbog čega naše sportiste očekuje uspeh, naročito na takmičenjima u inostranstvu.

Konjunkcija Marsa i Saturna, do 9. septembra, utiče na sve znake, a posebno Ovnove, Škorpije, Strelčeve, Jarčeve i Vodolije.

OVAN (21.3.- 19.4.)

Vaš vladalac Mars koji upravlja i vašom kućom strasti i novca, blizu Saturna, nagoveštava mogućnost poznanstva na nekom putu sa harizmatičnom, ali ljubomornom osobom. Izbegavajte konflikte sa Ovnovima i Jarčevima.

BIK (19.4. - 20.5.)

Konjunkcija planete seksualnosti, Marsa i Saturna u vašem astrološkom polju strasti i novca, podstiče partnerovu posesivnost koja može da dovede do rasprava.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.