Astro aspekti u vladavini Vodolije: šta nam donosi februarski kvadrat sa Marsom u Škorpiji

Buran i dinamičan mesec je pred nama: čuvajte se jakih strasti i budite oprezni 6. februara...

Pred nama je period Vodolije koji donosi iznenadne i brze promene, često neočekivane. Ovo je vreme kada je prepučljivo učestvovati u timskom radu ili grupnim aktivnostima. Od 20. januara do 3. februara 2016. godine Merkur je u kvadratu sa Uranom u Vodoliji, te će biti puno užurbanosti, mentalne aktivnosti će biti pojačane, a usled toga se javlja i napetost. Pazite da vam se ne dogodi da zbog žurbe dođe do gubitka mobilnog telefona, laptopa ili nekih dokumenta.

Prisutna je i napetost u odnosima, te može doći i do prekida odnosa, zbog toga što nema dovoljno taktičnosti i strpljenja.

Pažnja je u padu, jer je Merkur retrogradan naročito do 26. januara. Uz to, Merkur je u konjukciji sa Plutonom, te se i komunikacija menja.

Ovo će doneti velike promene i preokrete. Proveravajte informacije, pazite se da ne napravite greške. Ne žurite ni u donošenju odluka, jer sve to može nekima doneti i gubitak nečega, ili nekoga, ili do prekida nekog odnosa. Budite oprezni i spremni da nešto od ranije završite, kako bi ste mogli da uđete u novine vezane za komunikaciju, učenje, istraživanje nečega, putovanje i slično.

Pun Mesec biće 23. januara u Lavu i njegov uticaj će se najviše osetiti 22. i 23. januara. Ovo je vreme kada, da ne bi došlo do sukoba želje i potreba, potrebno je da se poštuju i usaglase lične i zajedničke potrebe.

Važno je da poštujemo tuđu slobodu, ali i nastojimo da ostvarimo svoje lične potrebe i želje, posebno kada je ljubav u pitanju. To biste mogli ostvariti tako što ćete biti sa voljenom osobom i prijateljima zajedno. Najbolje je da se ovog dana opuštate više i da se bolje kontrolišite, ne prepuštate preterano osećanjima, jer će ona lako da postanu prenaglašena i pređu u strasti. Izbegavajte konflikte. Budite pažljivi u izjavama, ne ulazite u rasprave, jer može lako doći da ubeđivanje i insistriranje na nečemu, zbog merkurovskih tranzita, konjukcije sa Plutonom i kvadrata sa Uranom dovede do teške mentalne borbe, svađa i prekida veze.

Karmički zodijak: šta treba da nauči duša vašeg horoskopskog znaka

Venera će 23. januara ući u znak Jarca, tako da će potreba za stabilnošću i trajnošću u ljubavi biti izražena. Ovo je vreme kada želite posvećenost i vernost u ljubavi, ali i spremnost da se ljubav pokaže kroz dela, kroz vidljive znake: pažnju i pomoć u ostvarenju nekih živonih težnji ili ambicija. Kako je Mars u Škorpiji, u vezama će biti više čulnosti, požude, koja će zbližavati voljene. Ljubomara i poseisvnost će biti umanjena ako partneru pokazujete svoju odanost postupcima, kao što su veća pažnja, provođenje vremena sa partnerom, uživanje u čulnim nasladama, ili čak u radu na ostvarenju nekog zajedničkog cilja ili težnje, bilo da je reč o poslu, zaradi, ostvarenju profesionalnih ciljeva ili sticanju postizanju prestiža, kojem Venera u Jarcu teži.

Od 3. do 13. februara Sunce u Vodoliji će biti u kvadratu sa Marsom u Škorpiji i ovo je vreme borbe, vreme pojačanih uzbuđenja, koje može da donese sukobe , konflikte, nekima i povrede, ili pak neku vrstu suprostavljanja. To može da bude i zbog težnje za nečim novim. Mars u Škorpiji često donosi završetak, kraj, ili regeneraciju nečega, a Sunce u Vodoliji teži novinama, reformama.

Otuda je ovo vreme kada ćete dosta trošiti energiju, kada su mogući jaki sukobi, svađe ili suprotstavaljanja, borbe usled različitih težnji. Rezultat toga su kod nekih mogući i zdravstveni problemi, manjak energije, upale, infekcije, koje treba lečiti. Na najmanje nagoveštaje upala, na bolove odmah treba reagovati i to hitno. Dobro je ukoliko delujete preventivno, te se preporučuje da se dovoljno odmarate, jer nećete imati dovoljno energije. To naročito važi za osobe u sunčanom znaku Lava, na prvom mestu, zatim Škorpije, Bikove kao i Vodolije, koje bi trebalo da se više odmaraju i preduzimaju sve da bi podigle imunitet i lakše savladale probleme. Psihičko opuštanje će im mnogo koristiti da se bolje osećaju.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.