Astro alarm za Super Mesec u Blizancima u kiši meteora: dočekajte 13. decembar 2016. godine spremni za prolaz kroz mistični portal čišćenja

Decembarski Super Mesec pun je energije! Evo šta vam donosi...

U noći između 13. i 14. decembra 2016. godine uživaćemo u poslednjem Super Mesecu ove godine - u kiši meteora biće manje vidljiv, ali astrolozi podsećaju da će njegova snaga biti ogromna, piše Lovesensa.

Kiša meteora umanjiće vidljivost punog Meseca koji će obasjati nebo noći između 13. i 14. decembra 2016. godine, naučnici kažu - čak petostruko!

Međutim, u duši će nam blistati jako kao uvek, tvrde astrolozi. Lunacija u Blizancima obično budi potrebu da dovedemo u ravnotežu logiku i emocije. Ovaj Super Mesec otvoriće nam dušu tako će se sve u njoj videti kao na dlanu, ali nijedna osoba neće ga doživeti na isti način. Uzburkana osećanja više će prijati onima koji vole akciju, dok sentimentalna srca treba da se umire i čuvaju energiju.

Rituali za blagostanje u noći punog Meseca...

Strasti će dodatno probuditi trigon Super Meseca sa Jupiterom, očekujte mnogo zabave i dosta smeha. Planirajte zabavu za utorak uveče, a ako dobijete iznenadni poziv na sastanak, obavezno ga prihvatite.

Harmonični aspekti Marsa i Urana dozvoljavaju vam čak i da promenite plan u poslednji čas, dozvolite svojoj ekstrovertnoj strani da zablista.

Ako baš ne odgovara vašoj ličnosti da uživate u Super Mesecu na ludoj žurci, nemojte kvariti drugima provod. Prihvatite šale, čak i kad nisu obojene najboljim smislom za humor, zadržite prijateljski stav čak i kad vam se ne dopadaju ideje vašeg društva.

Ako ste spremni za otpuštanje svega teškog i neprijatnog što želite da ostavite za sobom u 2016. godini, tokom dejstva punog Meseca otvara se mistični portal koji vam omogućava da to uradite veoma brzo.

Kako da obavite ritual oslobađanja koristeći snagu punog Meseca...

Vreme Super Meseca idealno je da za razgovor o budućnosti, za učvršćivanje kolegijalnih odnosa i za razgovor o teškim temama. Očekujte da vam teškoće donese razlika između onog što mislite i onog što osećate. To će se dešavati i drugima u vašem okruženju, pa budite spremni na nagle izjave a neprijateljske tonove prihvatite s tolerancijom i rezervom.

astro_alarm_za_super_mesec_u_blizancima_u_kisi_meteora_docekajte_13_decembar_2016_godine_spremni_za_prolaz_kroz_misticni_portal_ciscenja_daiga_ellaby

Izvor: Lovesensa

 

 

Kristina Ivanović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.