ASTRO ALARM ZA MART 2017: Najvažniji dan za pozitivnu transformaciju

Turbulentni mart šalje nam duplu dozu astro vibracija...

Glavu gore, drage Vage i Bikovi, vaš vladalac Venera kreće retrogradno ovog meseca, piše Lovesensa. U mesecu kreativnih Riba, svi ćemo učiti novu lekciju iz ljubavi, ljubaznosti i opraštanja.

I dalje pod dejstvom tek minulog pomračenja Sunca, energiju meseca marta mnogi će doživeti kao snažnu grmljavinu nekog astro zemljotresa. Među brojnim događajima na kosmičkom platnu, jedan se posebno kritičan!

Kineski horoskop za mart 2017. godine...

Pun Mesec očekujemo u nedelju, 12. marta 2017. godine, a on će pojačati sve skorašnje tenzije. Silno će nam biti potrebni odgovori, valja se spremiti na divlje emocionalne sudare i dubinske psihološke analize. Ipak, sve može da vodi i u pravcu pozitivne transformacije, na put mira i harmonije.

Naime, u isto vreme imamo i opoziciju Sunca i Meseca pa će svi polariteti u našem životu doći do izražaja. Ego u sudaru s emocijama, naš posao u sudaru s potrebom da budemo kod kuće, sve ono što nam je potrebno i sve ono što priželjkujemo...

Sve lunarne vibracije naših instinkata i emocija dostići će vrhunac s punim Mesecom. Upotrebite sve svoje emotivne resurse i najjače sile intuicije da prevaziđete ove izazove. Iz podsvesti, izvucite sve ono što krijete od sebe - o svojoj najintimnijoj vezi, o ravnoteži koja vam nedostaje... jasnije nego ikad, videćete i centralni mehanizam koji u njoj vlada ili je vladao, i negativne, teške emocije koje su stalno dovodile do nesklada.

10 najlepših Hafizovih citata o ljubavi: inspirativne misli velikog persijskog pesnika...

Sve one ciljeve koje ste sebi zacrtali tokom pomračenja Sunca 26. februara sada polako ostvarujete, a ne zaboravite da će se oni nastaviti i u narednih šest meseci.

Još jedna opozicija utiče na pun Mesec - opozicija Jupitera i Urana, koja će u nama pojačati želju za slobodom, potrebu za uzbuđenjem! Iznenadan događaj može pojačati tenziju, a što se budete više osećali sputano, to će vam teže pasti bilo kakva promena.

Put olakšanja neće biti lako pronaći, računajte na to da ne možete potpuno da izbegnete iritaciju i tenziju. Međutim, uzburkane emocije mogu dovesti i do jedne potpuno nove veze u vašem životu. Ostvarićete i novu kontrolu nad svojim svetom, posle neočekivane drame, razrešenje problema će biti lakše nego ikad, a uključiće i pozitivnu unutrašnju transformaciju.

Tekst: K. I.

Izvor: Lovesensa

K. I.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.