Astro alarm Merkura u Ovnu: kako da sačuvate ravnotežu i naučite najviše od nebeskih glasnika

Izlazak Merkura iz područja sanjivih Riba donosi novu energiju vatre za početak nedelje!

Na dan 13. marta Merkur ulazi u vatrenog Ovna - nebeski glasnik dobiće energiju koja ga tera da prvo skoči, pa kaže "hop", piše Lovesensa.

Već u prvom dan nakon punog Meseca, treba biti vrlo oprezan s rečima i odlukama, a do kada traje ovaj brzopleti tranzit i ko naročito treba da se čuva?

Horoskop za nežna i zaljubljena srca: koja dva horoskopska para neguju večnu LJUBAV...

Uz Mesec koji je završava svoj tranzit kroz Devicu, biće nam potrebna ravnoteža više nego ikada. Pa ipak, tokom ciklusa Merkura u Ovnu, sve nas manje zanimaju objektivna gledišta, višestrana objašnjenja, sve smo više željni da dođemo do odluke, brzo, brže najbrže!

Ima u toj energiji i mnogo dobrih zamisli, pionirskih ideja, želje za akcijom, inicijativom, novinama. Ko će prvi saznati, ko će prvi reći, ko će prvi otkriti, pitanja su koja ubrzavaju komunikaciju. Drski, asertivni Ovan izazvaće nas da govorimo spontano, direktno, mnogima će jezik biti brži od pameti.

Posle čestih zbrka koje je Merkur donosio u Ribama, ovo može biti i blagoslov za mnoge, ali podsetimo se i činjenice da se danas reči koriste često kao oružje. Zato, ako osetite potrebu da "pucate" bez upozorenja, prizovite u pomoć unutrašnju mudrost. Upitajte sebe: čemu me ova ljutnja uči? Šta mogu da iz nje saznam o sebi?

Mesec u Vagi pomoći će nam da razrešimo dileme, jer potrebni su nam i saradnja, bliskost i nezavisnost, a kompromis je - zaista - dostižan.

Horoskop najavljuje neočekivanu sreću: Ove 3 prelepe stvari vam donosi retrogradni Jupiter...

Brzina strelovitog Merkura u Ovnu sudariće se i sa retrogradnom Venerom. Romantični susreti mogu imati vrlo malo osnova u ljubavi i odanosti, a više u strasti. Nije lako u ovom tranzitu ni govoriti o ljubavi, biće lakše izražavati osećanja na neki drugi način. Mart će zbog svega toga biti pravi mesec snage za Ovnove. Uz oštroumnog Merkura i boginju Veneru, možda će baš vaš kosmički ljubavni par biti kompletiran ovih dana, dragi Ovnovi.

Usmerite svoju energiju pametno, ne upuštajte se u vatrene razgovore i konfrontacije, budite primer svima a ne žrtva nezgodnih okolnosti. Nije svaki pokret prava akcija, nije "top speed" jedina brzina koja postoji. Pravi rad počinje pripremom, a ključ je da izaberete pravi, pozitivan cilj i kanališete svoju energiju ka njemu.

Izvor: Lovesensa

K. I.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.