Astro iskušenja mladog Meseca u Lavu: evo zašto avgust 2016. godine nikada nećemo zaboraviti

Mlad Mesec u Lavu obećava početak novih ljubavnih veza, ali najpre ljubavno pomirenje sa samim sobom...

S prvom četvrti u Vagi, 12. jula, sasvim je u redu da odložimo odluke, ali ne treba da oklevamo već da se okružimo svime što je za nas lepo. Mali rituali lepote, lepa odeća, nakit i cveće beg su od stresne svakodnevice i daju nam unutrašnju podršku. Vaga i Ovan, Rak i Jarac najpažljivije biraju idući korak u poslu i ljubavi. Blizanci i Vodolija, Lav i Strelac najspremniji su na kompromise i najopušteniji u neizvesnim situacijama.

S uštapom u Jarcu, 19. jula, preispitujemo gde smo odustali, a gde smo bili uspešni u ostvarenju ciljeva. Nema veze ako ste odustali, oprostite sebi i počnite ponovo! Jarac i Rak, Ovan i Vaga osećaju novi zamah ambicije i prepuni su novih planova. Blizanci i Vodolija, Lav i Strelac shvataju da se njihove blistave ideje neće materijalizirati same od sebe. Kreativnost nema nikakav značaj bez strukture, primite se posla koliko god vam se to činilo dosadnim. Devica i Bik, Škorpija i Ribe lakše će prihvatiti svoja ograničenja i prestaće da žale zbog onoga što nije moguće ostvariti.

Astrološke prognoze za avgust 2016. godine: Mars i Saturn traže oprez, Venera i Jupiter donose mir...

Energija Bika simboliše vrednosti i novac. S drugom četvrti u Biku, 26. jula trenutak je za trošenje! To je način da bez straha osetimo obilje i velikodušnost života i uživamo u opipljivim vrednostima. Time šaljemo poruku: znam da mogu da se oslonim na nepresušnu podršku svemira. U ovom se trenutku najbolje se osećaju Bik, Rak i Ribe. Jarcu, Devici i Škorpiji nije lako da se opuste, ali mogu da nauče puštanjem kontrole.

Mlad Mesec u Lavu, 2. avgusta početak je nove ljubavne veze, u prvom redu sa samim sobom, a potom i sa životom koji hrabrima daje obilne darove. Vreme optimizma, ojačanog samopouzdanja, romantike i udvaranja, zavođenja i strastvene ljubavi. Lav, Strelac i Ovan spremno se odazivaju svim ljubavnim i poslovnim izazovima vrednim njihovom vremenu i talentu.

Blizanci, Vaga i Vodolija pronalaze svoj autentični glas što im daje veliki kreativni zamah. Devica, Bik i Jarac shvataju da jedine granice postoje samo u njihovim umovima. To će rasplamsati strasti i pokrenuti ih na delovanje. Rak, Škorpija i Ribe hrabriji su u isticanju svojih kvaliteta. Trenutak je da istraže što će se dogoditi ako iskorače u prve redove i zablistaju pred očima sveta.

asto_iskusenja_mladog_meseca_u_lavu_evo_zasto_avgust_2016_godine_nikada_necemo_zaboraviti_1

Izvor: Sensa klub

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.