Amma je žena čiji zagrljaj isceljuje: analiza horoskopa Amma-Amritanandamayi Mata

Njeno učenje je u davanju koje se zove "saosećanje sa patnjama drugih". Njen zagrljaj je isceljujući. To je Amma.

Šta je prosvetljenje i koji nivoi svesti postoje: na kom je stepeniku vaša duša - PROČITAJTE OVDE!

Upoznajte kroz horoskop osobu koja je uzdigla svoju svest do Duhovnog nivoa.

Amma je poznata kao duhovni učitelj milionima ljudi na planeti, međutim okolnosti u kojima je njena duša sazrela do najvišeg i najplemenitijeg nivoa nisu bile nimalo blage i bezrižne.

Ascendent u znaku Škorpiona najavljuje poteškoće, moguće probleme, patnju, strah, sukobe, neprijatne okolnosti...

38 pitanja koja svaka žena treba da postavi devojčici u sebi: gde je sada devojčica sa velikim snovima?

Vladar horoskopa je Mars u 10 u konjunkciji sa Venerom u padu, u znaku Device, te je ovo direktna upućenost na službu i rad za druge i potpuna posvećenost pozivu. Venera je u konjunkciji sa Plutonom u 10, drugim vladarem Ascendenta, koji je u kvadratu sa Mesecom u Biku i samim Ascendentom. Ovo donosi problem sa ženskim principom u društvu u kome je rođena (tradicionalna Indija, jug) pri čemu je ženama sa 14 godina zabranjen svaki fizički kontakt sa drugima,a naročito mušakrcima.

Ipak, ona je već tada uveliko svojim zagrljajima pružala utehu bolesnima i ubogima. Kao mala devojčica pokazivala je izuzetnu mudrost i dubinu. Volela je da meditira i da peva u slavu božanskom. Ovde je važno pomenuti da svako izražava spontano svoj postignuti nivo svesti već u ranom detinjstvu.

Merkur je, kao dispozitor Marsa, znaku Vage u 12 (vladar je 8 te donosi i patnju i probleme!) u T kvadratu sa Uranom u Raku i Kironom u Jarcu. Jako teška kombinacija za tako malu devojčicu, pri čemu Mars ide u znak svog izgona. Ona se tada suočavala sa patnjama u svojoj porodici i zajednici i, uprkos nerazumevanju za njene nesebične postupke, uputila se u kršenje religioznih zakonitosti (Merkur je u konjunkciji sa Neptunom i Saturnom u Vagi koji su takođe u planetarnoj konfiguraciji T kvadrata).

Šta joj je davalo snagu u tom uzrastu?

Ukoliko pogledamo drugog vladara njenog Ascendenta, Plutona u Lavu, koji u evolutivnoj astrologiji predstavlja Dušu, rekli bi da je njena Duša iskusila "neku poziciju", da joj je već poznato stanje "biti voljen i voleti", međutim to i dalje ne označava koji je to stepen evolucije svesti Duše.

Pluton je na 24º što je u analogiji znaka Riba, te je možda bila voljena i zbog svog duhovnog autoriteta. Pluton je u sekstilu sa stelijumom u 12 - Merkurom, Neptunom i Saturnom, i baš kada je on u direkciji (jedan stepen jedna godina) došao na Veneru, krenula je njena misija. Naime, kada je imala 9 godina suočila se sa bolešću svoje majke (Pluton u direkciji došao je na Veneru, koja je majka u dnevnom rođenju i u kome živi Mesec koji je takođe simbol majke i porodice) što menja njen život iz korena. Sve se to dešava u periodu Merkura koji je važan, jer je dispozitor vladara Ascendenta.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

13/03/2017 Laozi
Osoba moze biti jedno divno ljudsko bice, saosecajno i posveceno. Njene aktivnosti mogu dostizati toplinu bozanskog karaktera cak. Ali to ne znaci i da je ta osoba dozivela prosvetljenje. Ne mora da znaci ni da je mudra. Moze da deluje ceo svoj zivot instinktivno. Hrana je porok. Ko ne moze i ne ume da se tom poroku odupre, ko tom poroku pridodaje i najmanji znacaj, i ne uzdize se iznad, ne moze doziveti istinsko prosvetljenje niti ovladati svojim umom.