4 znaka na koje će sutra najviše uticati mlad Mesec u Lavu: očekuju ih divne kosmičke prilike

4 horoskopska znaka kojima mlad Mesec u Lavu sutra donosi neverovatnu kosmičku energiju!

Svetla, ugodna i sunčana energija Lava pomogla nam je svima da pojačamo samopouzdanje, pronađemo novu inspiraciju i da se razigramo. Mlad Mesec, koji će se dogoditi 19. avgusta, pružiće nam odličnu priliku za izgradnju sve navedene energije.

Bićete inspirisani da postanete kreativniji, da sledite svoje snove i tražite nove stvari koje vas uzbuđuju.

Ako pripadate nekom od sledećih horoskopskih znakova, obratite pažnju jer ste jedan od onih koji će novim astrološkim fenomenom biti najviše pogođen.

Horoskop - očekuje nas najvatreniji mlad Mesec u 2020. godini: evo na kojih 10 stvari će najviše uticati vaša sudbina (19. avgust)Horoskop - očekuje nas najvatreniji mlad Mesec u 2020. godini: evo na kojih 10 stvari će najviše uticati vaša sudbina (19. avgust)Saznajte koje su 10 najvažnmijih tema ovog mladog Meseca u Lavu, a utiču na vaš život!

Ovan

Ova lunarna faza vam nudi posebnu kosmičku priliku da napredujete u projektima za koje ste strastveni i u kreativnim aktivnostima koje volite. Sa svojim vladarom, Marsom, osvetljavajući svoj horoskopski znak i formirajući srećni trougao sa mladim Mesecom (i sa Suncem dva dana ranije), osećaćete se motivisano, energično i uzbuđeno za postizanje svojih ciljeva. Istovremeno ćete biti kreativni i produktivni.

Lav

Sunce u poslednjim danima Lava, uz mladi Mesec, pruža vam sjajnije mogućnosti da svoje vreme iskoristite kako ste zamislili. Vaša moć je na vrhuncu, ali šta odlučite da učinite sa njom, zavisi od vas. Dobar je trenutak da otvorite svoj um za nova iskustva, bilo da to znači da ćete postati neposredniji, da ćete širiti umetnost, ili ćete zakoračiti ka svojoj glamuroznoj strani. Ne bežite od svoje najautentičnije verzije.

Škorpija

Da li čeznete za kreativnom transformacijom u svom profesionalnom životu? Sada je vreme – jer vam mlad Mesec velikodušno daje novi inspirativni i zanimljiv početak. Koncentrovana, postojana energija može biti tačnija pod uticajem Meseca, zato iskoristite situaciju i samopouzdano krenite napred. Samo ne dozvolite sebi da postanete konkurentni – oni oko vas mogu vam pomoći na tom putovanju.

Horoskop - šta nam donosi mlad Mesec u Lavu: Ovna očekuje zvezdana čarolija, a Raka očekuje prilika za dobre finansije (19. avgust)Horoskop - šta nam donosi mlad Mesec u Lavu: Ovna očekuje zvezdana čarolija, a Raka očekuje prilika za dobre finansije (19. avgust)Saznajte šta vašem znaku donosi mlad Mesec u Lavu od 19. avgusta...

Strelac

Ova lunarna faza nadahnuće vas da prigrlite svoje urođene talente i svoju nezasitnu žeđ za avanturom. Sada je pravi trenutak da zakoračite ka otvaranju novih vidika – čak i ako to znači nova karijera, povratak u školu ili isprobavanje nečega što niste pokušali. Dozvolite sebi da vas vaše unutrašnje dete pouči novim stvarima, a to je možda i najbolji način da odrastete.

Izvor: Telegraf

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.