4 najveće zablude u vezi sa horoskopom

Postoje razne zablude u vezi sa astrološkim pravilima. Otkrijte ih ovde...

1. Uticaj karakteristika znaka u kome je neko rođen bitniji je do 30. godine a nakon toga podznak.

Pogrešno. Karakteristike i znaka i podznaka su samo početak analiziranja nečijeg horoskopa. Kada je reč o znaku i podznaku važno je gde je planeta vladalac znaka u kome je Sunce i gde je vladalac podznaka (astrološka kuća i znak).

2. Osoba koja nema nijednu planetu u 7. astrološkoj kući braka neće stupiti u brak.

Netačno, jer ima mnogo onih koji su u dugim brakovima, relativno srećnim a da nemaju nijednu planetu u 7. astrološkoj kući koja predstavlja astrološku kuću ne samo braka nego i partnerskih odnosa.

Aspekti koje obrazuje vladalac ove kuće sa drugim planetama, naročito sa Venerom, Marsom, Mesecom i Suncem ukazuje na odnose u braku, da li su harmonični ili ne. Jedan od najtežih aspekata je opozicija vladaoca astrološke kuće braka i vladaoca horoskopa. To je "aspekt klackalice" u kojoj postoji koliko ljubavi toliko povremeno i netrpeljivosti.

Astrologija odanosti: šta održava ljubavnu vatru vašeg horoskopskog znaka...

Praksa potvrđuje da je mnogo češće razlog za česte raskide i nemogućnost ostvarenja veze koja vodi ka braku Uran u 1. astrološkoj kući. Uran je inače planeta bunta i kada se nalazi u astrološkoj kući ličnosti, osoba svakom partneru nalazi manu ili nesvesno bira one sa kojima ostvaruje dinamičnu vezu, kao magnet privlači one koji je na kraju ostave ili koji je razočaraju.

3. Osoba rođena na kraju nekog znaka ima više karakteristika sledećeg.

Ovo je relativno tačno. Praksa pokazuje da osobe na početku znaka imaju više karakteristika tog znaka, naročito ako je Merkur (stanje svesti) u znaku u kom je Sunce....

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.