OVA 3 ZNAKA POGODIĆE STRELICE LJUBAVI U APRILU: Ispunjavaju se želje, pojačavaju se strasti

Ova 3 znaka očekuje romantična sreća u aprilu!

Mesečni ljubavni horoskop - ova 3 znaka očekuje romantična sreća u aprilu!

Ribe

U prvoj polovini aprila imaćete divne trenutke sa voljenom osobom. Ostvarićete bliskost na još većem nivou. Takođe, popravlja se i komunikacija. Potpuno ćete razumeti potrebe partnera što je u proteklom periodu bio problem.

Krajem aprila je trigon Marsa sa Jupiterom što je idelano vreme za komunikaciju sa porodicom. Stare drame će se rešiti na miran način. Oni koji očekuju, odnosno priželjkuju ljubav od 10. aprila ulazite u odnos sa osobom koja vas već duže vreme jako privlači. Odnos će biti jak, komunikacija odlična i jedno drugome ćete ispunjavati potrebe i želje.

Pročitajte još:

LJUBAVNI HOROSKOP ZA OVNA: Saznajte ko je idealan partner za vaš horoskopski znak

HOROSKOP - ŠTA NAM DO 4. APRILA DONOSI ZAGRLJAJ MERKURA I NEPTUNA: Ova 4 znaka će imati sreće i snažnu moć intuicije

Jarac

Vi ćete akcenat baciti na dom i porodicu. Izvesno je renoviranje doma, ili kupovina novog kao i proširenje porodice. Imaćete potrebu da i pored velikih obaveza što više vremena provodite u prirodi. Na taj način ćete se još više povezati sa partnerom.

Konjukcija Venere i Urana donosi potpuno nov odnos u vašoj vezi. Slobodni Jarčevi ce od polovine aprila da pojačaju svoj društveni život i tada sledi fatalni susret sa osobom preko prijatelja.

HOROSKOP - ŠTA NAM DO 1. MAJA DONOSI MERKUR U ZNAKU OVNA: Rakove očekuje ljubavna magija, a Ribe finansijski prosperitetHOROSKOP - ŠTA NAM DO 1. MAJA DONOSI MERKUR U ZNAKU OVNA: Rakove očekuje ljubavna magija, a Ribe finansijski prosperitetMerkur prelazi u znak Ovna i donosi nam posebnu energiju do 1. maja - Saznajte kako će uticati na vaš horoskopski znak...

Devica

Sekstil Merkura i Saturna daje vam savršenu komunikaciju sa partnerom. Bićete potpuno pozitivno zatečeni novonastalom situacijom gde će se stavari, dogovori lagano odvijati.

Imaćete osećaj kao da letite. Toliko lepih, strasnih momenata ćete imati. I vi i partner ćete uživati. Sve to podržava Merkur koji će biti u sekstilu sa Jupiterom i Marsom. Slobodni mogu da očekuju ljubav preko posla. Realizacija veze će biti pred kraj aprila. Navedeni odnos će biti bez tajni, potpuno iskren čemu vi i težite.

Izvor: Novosti Magazin

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.