OVA 3 ZNAKA OČEKUJE PREOKRET SUDBINE OD 13. MARTA: Mlad Mesec u Ribama donosi životne promene

Mlad Mesec u Ribama 13. marta najviše utiće na sudbinu ova 3 znaka - Da li ste vi jedan od njih?

Mlad Mesec u Ribama,13. marta, zadržaće se oko 60 sati, može biti katalizator tuge i melanholije. Tada preterano reagujemo na jedan od dva načina: preuveličavamo svoje emocije ili ih sputavamo i u potpunosti sakrivamo, kako bi izgledalo kao da nas ništa ne dotiče.

Pročitajte još:

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA MART 2021. GODINE: Prognoza za posao, ljubav i novac

HOROSKOP ZA VENERU U RIBAMA: Stare ljubavi se vraćaju (do 20. marta)

Mlad Mesec u proseku u znaku Riba provede oko 60 časova, dok ne pređe u sledeći zodijački znak – Ovan.

Izraženo emotivna stanja mogu se izbeći brigom za lični unutrašnji mir. Posvećivanje muzici, slikanju, poeziji ili čitanju dobre knjige, može vam pomoći da iskoristite novonastali osećaj kreativnosti.

Tokom ovog mladog Meseca, koji će biti delimično ili u celosti u znaku Riba, 12, 13. i 14. marta 2021. godine, tri znaka će biti na velikim iskušenjima.

BIK

Rad bez užitka i zadovoljstva nije dobar recept za Bikove, iako će mnogi posegnuti za tim. Emotivno razdražljivi, Bikovi će u ovom periodu bežati u poslove i projekte.

Prva lekcija za Bikove tokom ovog mladog Meseca: ostavite profesionalne obaveze nakratko po strani i fokusirajte se na vaše lične potrebe.

Savetuju se čitanje dobre knjige, šetnja u prirodi i odmor.

DEVICA

Kada Mesec prolazi kroz Ribe, ljudi rođeni u znaku Riba prilično se dobro osećaju. Međutim, osobe rođene u suprotnom znaku – Devica – moraju da budu na oprezu, jer je to nepovoljan period po njih.

Kad je Mesec u Ribama, dani su obavijeni tajnovitošću i misterijom. Emocije odnose prevagu nad racionalnim razmišljanjem.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.