3 VELIKA POMRAČENJA NA NEBU: horoskop otkriva šta će nam biti najteže u narednom periodu (do 6. juna)

3 velika pomračenja doneće nam brojne izazove - evo šta nam sve sudbina donosi u narednim danima!

Sa astrološke tačke posmatranja, trenutno smo u periodu koji donosi brojne konfuzne situacije i nejasne smernice, zato je važno da ostanete prizmeni uprkos dolasku velikog pomračenja Meseca, piše Lovesensa.

Ušli smo u sezonu tri pomračenja. U petak 6. juna očekuje nas pomračenje Meseca, a nakon toga dolazi pomračenje Sunca na kraju juna, a zatim nas u julu očekuje još jedno pomračenje. Tokom perioda pomračenja počinje i vladavina retrogradnog Merkura. Ukratko, pred nama je jedan velo turbulentan period!

U poslednjih nekoliko dana verovatno ste osetili određenu dozu napetosti na mnogim poljima, naročito na podsvesnom nivou. Mnoga uverenja nam zadaju teškože, konfuziju i nerazumevanje, zato je važno da ih preoblikujemo. Kako se sve više približavamo pomračenju, moguće je da će ljutnja i negativne emocije koje su odavno bile potisnute isplivati na površinu. Dolazi do smanjene sposobnosti da čujemo druge, javlja se prejak unutrašnji glas koji nadjačava spoljašnje faktore. Delovaćemo samo po osećaju - smanjen je uticaj razuma.

Horoskop - za 3 dana dogodiće se POMRAČENJE Meseca: duša je otvorena za nove promene (5. jun 2020.)Horoskop - za 3 dana dogodiće se POMRAČENJE Meseca: duša je otvorena za nove promene (5. jun 2020.)Šta nam donosi veliko pomračenje punog Meseca - tama nam pokazuje koliko znače ljubav i svetlost!

Mesec se juče preselio u intezivnu Škorpiju i izbacio je prošlost na površinu. Sve situacije, osećanja i ljudi zbog kojih smo se osećali loše, ali smo to potisnuli - sada istina i realna slika izlazi na videlo. Više ništa nećemo moći da sakrijemo.

Mesec zalazi u dubinu emocija, pa su mogući razni izlivi osećanja. Ovo se naročito odnosi na polje finansija i određene vesti. Emocije će nas voditi u svakom pogledu, a to može biti pogubno po velike odluke.

Mesec je juče aktivirao tri moćne planete: Pluton koji intenzivno traži dubinske promene, a na površinu izbacuje totalno nezadovoljstvo i neverovatan nemir. S druge strane, mesec kuca na Jupiterova vrata i uzbuđuje ga svojim prisustvom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.