3 tipa braka prema orijentalnoj astrologiji: kako da hranom učvrstite brak (Ki 9 zvezda + KIGAKU)

Svaki tip braka ima svoje nedostatke ali Ki devet zvezda otkriva prednosti svakog tipa i uslove za harmonizaciju partnerskih odnosa. Jedan od načina je i odgovarajuća ishrana oba partnera...

Osluškujući kretanja životne energije u prirodi, našem životnom okruženju i svim društvenim dešavanjima, orijentalna astrologija Ki devet zvezda projektuje i predviđa naše sudbine ali i sudbine našeg društva kroz osvetljavanje naše prošlosti i budućnosti, svih događaja koji su se desili ili nas tek očekuju.

Pripadnici pojednih znakova imaju bogatiji ljubavni život, drugi su suviše racionalni, treći magnetski privlače ljubav...Ali kako sve te veze nastaju? Osnovni princip po kom veze funkcionišu i nastaju jeste princip privlačenja suprotnosti odnosno polariteta. Ipak, polaritet nije jedini signal da će veza odnosno brak biti uspešni jer postoji mnoštvo drugih faktora koji mogu da utiču.

O svemu ovom detaljno govore Mičio Kuši i Edvard Esko u svojoj knjizi "Ki devet zvezda - vodič kroz orijentalnu astrologiju", izdavač Esotheria. Mičio Kuši je jedan od pionira u oblasti edukacije o blagodetima makrobiotičke ishrane i holističkog lečenja ali i osnivač Kuši instituta - centra za prirodno lečenje.

PRONAĐITE SVOJ KIGAKU BROJ I ZNAK OVDE...

3 tipa braka prema Ki devet zvezda opisana u knjizi " Ki devet zvezda - vodič kroz orijentalnu astrologiju" :

1. Skladan brak - kada oba partnera pripadaju istom znaku

"Prednosti: dobro razumete jedno drugo i dobro komunicirate, doživljavajući različite situacije na vrlo sličan način, gotovo kao brat ili sestra ili školski drugovi. Zbog toga je vaš brak vrlo miran i srećan."

"Nedostaci: ova mirnoća isto tako može da postane vrlo monotona. Budući da je vaš kućni život tako skladan, vaš razvoj podstiču jedino izlazak i aktivno traganje za izazovom u spoljnom svetu."

2. Polarizujući ili podržavajući brak - u situacijama sa dva uzastopna znaka (Drvo i Vatra, Vatra i Zemlja, Zemlja i Metal, Metal i Voda, Voda i Drvo).

"Prednosti: u ovom slučaju, između vas postoji dovoljno polariteta da bi vam zajednički život bio zanimljiv i da svako od vas razvija i izaziva drugog do nekog stepena."

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.