3 tajne koje kriju rođeni u znaku Vage: u kakvim vezama vole da budu i koja je njihova najveća skrivena moć

Zaštitni znak Vage je njena ravnoteža, ali koje su to osobenosti ovog horoskopskog znaka koje kriju od drugih? Pročitajte!

Vaga je poznata kao znak Zodijaka koji ima visoko razvijene logičke sposobnosti te ume pravilno i pošteno da rasuđuje. Međutim, toliko je toga drugog što je nepoznato o Vagama, a važno je za bolje razumevanje i stvaranje celovite slike o sedmom po redu horoskopskom znaku.

1. Vaga teži ka dugim i značajnim vezama.

Retko kada će osoba u znaku Vage ostvariti niz kratkih veza koje nisu vodile nečemu smislenom.

Vage su spremne da budu strpljive i sačekaju pravu osobu. Ne očekujte da će ih osvojiti prva osoba koja naiđe i pokaze interesovanje.

Astrološki uticaj ravnodnevice će ove jeseni biti dvostruko jači: šta donosi moćna energija Vage (23. septembar 2018. godine)Astrološki uticaj ravnodnevice će ove jeseni biti dvostruko jači: šta donosi moćna energija Vage (23. septembar 2018. godine)Sa novim godišnjim dobom stiže i nova energija - iskoristite je za najjače promene.

2. Vaga ima izuzetnu moć opažanja.

Čest je slučaj da Vaga zna mnogo više nego što pokazuje. Razlog je u tome što osobe u znaku Vage neprekidno posmatraju svet oko sebe i "prave beleške" u glavi o svemu što vide.

Oni su ti koji će se setiti stvari koje je neko drugi zaboravio ili prevideo. Imaju sposobnost da čitaju nečije misli i namere i pre nego što su izrečene.

Šta horoskopski znakovi ne zaboravljaju: Vodolija poniženje, Jarac koga je voleoŠta horoskopski znakovi ne zaboravljaju: Vodolija poniženje, Jarac koga je voleoZa čime žali Ovan, a kako se praktični Bik nosi sa pogrešnim odlukama...

3. Vaga ume da bude nepredvidljiva.

Nije uvek sve u balansu kada je Vaga u pitanju. Kako je Vaga vazdušni znak, ona ponekad može biti dosta nepredvidljiva. Dogodiće se da mislite kako ste potpuno shvatili osobu koja je u znaku Vage, a da odmah zatim ona uradi nešto što nikada ne biste očekivali.

Ipak, ta nepredvidljivost i spontanost pobrinuće se da vam nikada ne bude dosadno u društvu Vage.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.