3 stvari koje treba da uradite dok je Merkur retrogradan: horoskop za "plan B"

Evo šta astrologija savetuje tokom retrogradnog Merkura!

Iako već ponešto znate o retrogradnošću Merkura, uvek postoji nešto novo što možete učiniti...

Ne ljutite se na druge, isto se može dogoditi vama

Ono što se od nas u ovom razdoblju traži jeste da malo više pažnje obratimo na ono što Merkur simbolizuje, a to su svi svakodnevni poslovi. Važno je osvestiti da Merkur utiče na sve nas, pa je potrebna doza tolerancije jer kako mi nešto zaboravimo, previdimo, pogrešimo, isto se događa i drugima.

Stoga, nema smisla biti ljut na administrativca jer je pogrešno napisao prezime ili je zaboravio da vam izda neki dokument jer i vi već u sledećem trenutku možete biti deo tog retrogradnog igrokaza, gde recimo upućujete nekoga na pogrešnu adresu ili jednostavno prenesete netačnu ili nepotpunu informaciju. Ili još bolje, ostavite ključ u bravi i zatvorite vrata. Takve i slične nezgodice očekuju sve nas, stoga se valja truditi biti što sabraniji.

Dovršavanje nedovršenog ili popravljanje "pokvarenog"

U ovom razdoblju često se vraćamo na nedovršene poslove, svojom voljom ili spletom okolnosti. To samo znači da ovo razdoblje možemo iskoristiti za "popravku" svega što smo iz bilo kojeg razloga odlagali. Vreme je reorganizacije i bavljenja praktičnim stvarima; od toga da malo bolje posložite Fejsbuk stranicu, do ostave ili garaže, kućne administracije, radnog stola, dokumenata, fajlova...

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.