3 PLANETE NA NEBU ŠTITE DANAS LJUBAV: ovaj horoskopski znak uživa na Dan zaljubljenih

Srećan Dan zaljubljenih priželjkuju svi, ali samo jedan znak uživa magičnu zaštitu planeta...

Glavna planeta ljubavi svakako je vladarka Venera, ali na Dan zaljubljenih nećemo se nadati samo njenoj pomoći, piše Lovesensa.

Venera utiče na naše emocije, na želje i ljubavne nade a posebno nam je važan njen oslobađajuću uticaj na ženstvenost.

Čestitala sam mu rođendan a povredio me najviše u životu: evo kako sam SVE oprostila muškarcu koji me je napustio...

Druga planeta čije kretanje posebno pratimo kad god nas muče ljubavni problemi je Mars - vatrena planeta strasti, energije ali i agresije.

Uz to, na Dan zaljubljenih, važan nam je i položaj Meseca, jer upravo on utiče na našu vezu s partnerom i atmosferu u zajedničkom domu.Srećan vam Dan zaljubljenih, dragi Ovnovi! Danas imate toliko energije da uspevate da se zaista usredsredite na svoju ljubav. Niste mogli da poželite lepši tranzit od Meseca u Vagi koji prolazi kroz vašu sedmu kuću - kuću partnerstva.

Ako ste u srećnoj ljubavi, vašoj harmoniji sa partnerom neće biti kraja, biće to Sveti Valentin kojeg ćete pamtiti dugo. Za slobodna srca, astrološke prognoze su takođe prelepe - Sunce i Saturn u sekstilu prolazi kroz vašu kuću prijateljstva pa planirajte večernji izlazak bezbrižno i veselo.

Iskreno pismo jednog narcisa: Evo šta ISTINSKI mislim kad ti kažem "VOLIM TE"...

Eksperimentišite s garderobom, obucite se veselo, radujte se snažnoj kreativnosti koja vas ispunjava. Kupite neku lepu sitnicu za dom, uživajte usput u razgledanju izloga, ne propustite da svratite u malu umetničku galeriju i prepustite se uživanju u bojama i teksturama.

Na kraju, ne zaboravite zahvalnost. Osvrnite se oko sebe, recite univerzumu "hvala" za sve što vas okružuje. Zahvalnost otvara put ljubavi!

Izvor: Lovesensa

K. Ivanović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.