2 najiskrenija horoskopska znaka: oni uvek biraju put istine

Horoskop otkriva 2 najiskrenija znaka - oni će uvek reći šta zaista misle o vama!

OVAN

Iako su energični, oni ne žele svoju energiju trošiti na laganje. Zbog svoje impulsivnosti uvek kažu šta imaju drugome u lice, bez obzira na to hoće li to nekoga povrediti. Iskrenost je njihovo drugo "ja", pa se samim tim ne ustručavaju nikada da kažu istinu.

Kao što je i gore napisano, njihove brutalno iskrene reči znaju da povrede, ali im je i pored toga važno da govore istinu. Kod pripadnika ovog znaka važi ona stara "šta vidiš, to i dobiješ". Njihovo ponašanje i reči su istinski odraz njihovog karaktera i vrlo retko će pokazati kako se osećaju i razmišljaju.

Horoskop otkriva tajne vatrenih znakova: kakvi su prijatelji Ovan, Lav i StrelacHoroskop otkriva tajne vatrenih znakova: kakvi su prijatelji Ovan, Lav i StrelacPrijatelj ima mnoge uloge. Naš je lični psiholog, ispovednik, rame za plakanje, savetnik i kritičar. Saznajte kakvi su kao…

STRELAC

Strelci su najiskreniji znak horoskopa, verovali to ili ne. Takođe, za njih se kaže da su jako dobri, da cene svoje prijatelje i ono što imaju i da su vrlo velikodušni. Jedino što može da im se zameri jeste to što vole da preuveličavaju neke svoje dogodovštine.

U komunikaciji su vrlo otvoreni, nekad i previše. Kažu prvo što im padne na pamet, pitaju sve što ih zanima, a nekad i nezrelo i naivno pričaju o svojim planovima.

Odlično su rame za plakanje. Sa njima ćete uvek znati na čemu ste i šta zaista misle o vama. Rado dele svoja iskustva i znanja sa drugima. Strelci, kao i Ovnovi, vole sve da kažu u lice – bez obzira na sve.

Izvor: www.infopult24.com/Espreso

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.