3 MAGIČNA RITUALA ZA MLAD MESEC U JARCU: ako ovo uradite večeras, očekuje vas lepa budućnost u 2020. godini

3 rituala koja svako treba da urai večeras u noći moćnog mladog Meseca...

Nema boljeg načina da započnete novu godinu! Predlažemo vam rituale za korišćenje energije mladog Meseca u znaku Jarca koji će vam doneti srećan početak 2020. godine, piše Lovesensa.

Ovi rituali će vas ohrabiriti da napravite krupne poteze za srećnu budućnost, bez obzira da li su vaše najveće želje usmerene na posao, porodične odnose, ljubav ili lični razvoj.

Evo koja 3 rituala treba da uradite u noći mladog Meseca u znaku Jaraca:

1. Napravi svoju veliku viziju za 2020. godinu i male ciljeve za početak godine

Često se dogode da mnogi ljudi već sredinom januara odustanu od ostvarenja novogodišnjih odluka, ali to je zato što biraju pogrešan način vizualizacije i pla niranja. Mlad Mesec simbolizuje buđenje ideja, kreativnosti i novi početak, zato je danas idealno vreme da napravite svoj grandiozni plan za 2020. godinu.

Horoskop za mračne retrogradne planete i pomračenja: evo koji dani su rizični u 2020. godiniHoroskop za mračne retrogradne planete i pomračenja: evo koji dani su rizični u 2020. godiniHoroskop - evo kada nas u 2020. godini očekuju mračna pomračenja i rizične retrogradne planete!

Na papir napišite jedan veliki cilj za celu godinu, a zatim napišite kratkoročne ciljeve u naredna tri meseca koji pomažu da se približite svom velikom cilju. Pored svakog malog cilja koji treba da ostvarite do marta, napišite neko lepo osećanje koje će kod vas izazvati ostvarenje tog malog plana. Na taj način motivišete sebe. Kada prođe mart, štiklirajte kratke ciljeve koje ste završili, pa dodajte nove ciljeve za naredna tri meseca. Na ovaj način, korak po korak, stižete do ostvarenja svog velikog sna. Verujte u energiju i snagu mladog Meseca.

2. Veruj u sebe, ispuni sebi želju

Ovo je jedan od najlepših rituala tokom mladog Meseca jer podstiče unutrašnju veru i ljubav prema sebi. Zato danas, dok je mlad Mesec u znaku Jarca, ispunite sebi jednu želju. Na primer, kupite sebi nešto što odavno želite, odvažite se da pošaljete poruku simpatiji ili probajte nešto novo. Pokažite sebi koliko zaista volite svoje biće. Na ovaj način šaljete važnu i dobru poruku Univerzumu - Ja volim sebe u celosti, prihvatam svoju ličnost i otvaram srce za novi početak.

Horoskop - očekuje nas poslednji mlad Mesec u 2019. godini: ako ovo uradite, vaše želje će postati stvarnostHoroskop - očekuje nas poslednji mlad Mesec u 2019. godini: ako ovo uradite, vaše želje će postati stvarnostHoroskop - evo šta nam donosi mlad Mesec 26. decembra 2019. godine!

3. Uporedi svoj život u 2018. i 2019. godini

Razmislite kojih loših navika ste se odvikli, kakve promene ste napravili, šta ste uradili za sebe... Razmislite o svakom segmentu svog života, o ljubavi, porodici, poslu, finansijama... Šta se promenilo, a na kojim promenama ćete tek da radite? Važno je da se setite svih lepih stvari koje su se dogodile i budiete ZAHVALNI. Zahvalnost je ta prečica do lepšeg života i darova Univerzuma. Kada postanete zahvalni za sve što imate, svemir će vam dodati još blagodeti.

Srećna vam energija mladog Meseca i 2020. godine!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.