3 horoskopska znaka koje čeka neverovatna sreća: evo kome kraj 2018. donosi uspeh, a kome novu ljubav (HOROSKOP)

Pred kraj 2018. godine OVA 3 znaka Zodijaka imaće predivne trenutke!

Krajem ove godine nekim znacima Zodijaka desiće se predivni trenuci. Njih čekaju neverovatni događaji pred sam kraj 2018. posebno na poljima ljubavi i prijateljstva.

Očekuju ih harmonija i ljubav, a ovu godinu će pamtiti po najlepšem mogućem kraju. Puni entuzijazma i u dobrom raspoloženju zakoračiće u novu 2019. Otkrijte u nastavku kojim znacima Zodijaka 2018. sprema iznenađenje!

Horoskop - očekuje nas moćna zimska kratkodnevica: ako uradite ovaj ritual, oslobodićete se negativnosti (21. decembar 2018.)Horoskop - očekuje nas moćna zimska kratkodnevica: ako uradite ovaj ritual, oslobodićete se negativnosti (21. decembar 2018.)Horoskop - zimska kratkodnevica najviše će uticati na Jarca, Vodoliju i Ribe! Evo šta treba da uradite 21. decembra 2018. godine…

Ribe

Ribe uvek čeznu za harmonijom, tako da će tokom ove zime, konačno da osete harmonične odnose u ljubavi i prijateljstvu. Imaće dosta leptirića u stomaku i konačno će uspeti da pronađu ljubav svog života. Nakon dugo vremena osećaju emocije za koje su mislile da nisu sposobne. Takođe će se približiti prijateljima i provodiće mnogo vremena zajedno.

Horoskop - kakva nas čuda očekuju do kraja decembra: ovog meseca prati nas magija mističnog niza brojeva 555Horoskop - kakva nas čuda očekuju do kraja decembra: ovog meseca prati nas magija mističnog niza brojeva 555Astrolog otkriva šta će se promeniti do kraja decembra - ovog meseca magičan niz brojeva 555 utiče na našu sudbinu! Pročitajte…

Strelac

Strelčevi će ove godine biti iznenađeni količinom ljubavi koju osećaju sa obe strane – od prijatelja i partnera. Dok je jesen bila prilično teška za njih, zima je konačno otvorila put istinske sreće. A kada je u pitanju ljubav u njihovom životu – sve je moguće! Uživaće do kraja ove godine i izgledaće kao da lete u oblacima.

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUVELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINUGodišnji horoskop za 2019. godinu - detaljne astro prognoze za svaki znak Zodijaka!

Bik

Bikovi su imali izolovanu godinu, sa malo ljubavnih sastanaka i malim krugom prijatelja. Ali ove zime stvari će se promeniti preko noći. Konačno će naći svoj krug ljudi, u kojima će biti skrivena njihova nova sjajna ljubav. Bikovi su po prvi put nakon dugo vremena u ravnoteži sa njihovim unutrašnjim bićem, a to je savršena predispozicija za izgradnju dobrih prijateljskih odnosa i neverovatne ljubavne priče.

Izvor: Ženski magazin

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.