Veganska salata od pasulja i pirinča: kako se priprema šarena salata VITAMINSKI ŠOK (RECEPT)

Ukusna salata vitamiski šok vrlo je hranljiva i može da se jede kao glavno jelo, a evo kako se priprema!

veganska_salata_od_pasulja_i_pirinca_kako_se_priprema_sarena_salata_vitaminski_sok_recept

Ova ukusna i hranljiva salata savršeno se servira, a evo kako da je napravite, piše Lovesensa.

Sastojci: 3 šolje skuvanog pirinča, 1 konzerva bubrežastog pasulja, konzerva crnog pasulja, 1 i po šolja kukuruza šećerca, 4 iseckana mlada luka, 1 isečena slatka crvena paprika, kašičica korijandera.

Sastojci za preliv: 1/2 šolje maslinovog ulja, 1/4 šolje vinskog sirćeta, 1 kašika šećera, 1 iseckano čeno belog luka, 1 kašičica soli, 1 kašćičica kumina, 1 kašičica čilija u prahu i na vrh kašičice bibera.

Priprema: Sastojke pomeššati u većoj posudi, a u manjoj pomešajte sastojke za preliv. Preliv pospite po salati i servirajte. Možete preko izrendati sir ili pavlaku, po želji.

PROČITAJTE JOŠ:

ZAŠTO SVAKO JUTRO TREBA DA POPIJEMO ČAŠU TOPLE VODE

ŠTA SVE LEČI ČUDESNA KURKUMA

3 MAGIČNA RITUALA ZA PRONALAZAK LJUBAVI

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.