Domaći suvi začin za supu: šargarepa, paškanat, celer i peršun za ukusna jela tokom cele godine (RECEPT)

Kupovni začini od povrća često su puni aditiva, zamenite ih mešavinom od sušenog povrća u kućnoj izradi!

domaci-suvi-zacin-za-supu-sargarepa-paskanat-celer-i-persun-za-ukusna-jela-tokom-cele-godine-recept.jpg

Sastojci:

 

  • 2 šargarepe
  • 1 paškanat
  • lišće peršuna
  • 1/4 korena celera
  • morske soli po ukusu

 

Priprema:

Sameljite povrće u blenderu, pomešajte sa solju. Sušite polako u mlakoj rerni na oko 50 C, oko 4 sata. Povremeno otvarajte rernu, promešajte povrće i sačekajte da para izađe pa vratite u rernu.

Izvor: Domaći recepti

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.