Kako da vam svaki dan bude čaroban: Nina Birač - članica kvarteta Habanera otikriva lekovitu moć muzike

Znate li da postoji lek koji nije hemijski, nema kontraindikacija, ne morate da ga pripremate i dovoljno je samo da se opustite? Nina Birač - članica kvarteta Habanera otikriva nam da je taj lek muzika.

Kvartet je jedinstvo nota, duša, priroda i kreativnosti. Pojačana energija i snaga zvuka. Uvek životni Rock članice Habanera kvarteta prenele su na žice finih melodijskih instrumenata, u numere domaćeg etno folka, protkale groove violončela i bezvremenskim pop hitovima dale novi oblik. Ljubav prema svom "poslu" je pokretač njihovih ideja, daljeg razvijanja i usavršavanja. "Dobar kvartet je kao inspirativan razgovor prijatelja, čije su ideje u međusobnoj interakciji", izjavio je Stan Getz.

MUZIKA ZA PRIVLAČENJE LJUBAVI I SREĆE: ova melodija isceljuje srčanu čakru i otvara dušu

Članica kvarteta Habanera Nina Birač otkriva nam kakva je moćmuzike i savetuje vas kako da svaki dan bude čaroban.

Kako muzika leči?

Muzika ima snagu da miluje poput mora leti, smiruje kao šuštanje jesenjeg lišća na jesen, podiže raspoloženje kao smeh sa najdražim ljudima... Potpuno nehemijski metod lečenja, a sigurno delotvoran. Na nas najviše utiče kao nepresušan izvor energije. Na nastupima dajemo svoj maksimum i iako na kraju imamo utisak umora, zapravo smo pune adrenalina, pozitivnog naboja i izlečene od svih svakodnevnih životnih problema.

Da li je muzika bila izbor ili prirodan put ka ostvarenju sebe?

Tokom našeg detinjstva i početaka bavljenja muzikom i izučavanjem instrumenata bio je prirodan put koji je sledio nakon otkrivanja da posedujemo talenat. Detetu treba naći podršku za ono što u sebi ima i na pravi način ga usmeriti ka razvijanju talenta.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.