Novi SMART model i novi svet: NLP tehnika koja vas vodi do zacrtanog cilja

Radite iste stvari, stvari koje najbolje znate, a sve vreme želite nešto novo? Evo kako da bolje isplanirate svoje ciljeve...

lidija_2013

Dragi prijatelji, za mene je pravo zadovoljstvo da slušam ljude kako pričaju o svojim ciljevima i da im pomognem da te ciljeve ostvare. I primetila sam da većina mojih koučing klijenata su radi da počnu planiranje svoje sledeće godine sada i da postave rezolucije! To za mene ima mnogo smisla!

Septembar je obično vreme u godini kad se vraćamo sa odmora i počinjemo da razmišljamo o novoj fazi! Drugim rečima, septembar je postao januar za ljude koji planiraju!

Koliko često zaista provodite vreme OVDE i SADA...

Zašto čekati do januara da se počne sa postavljanjem ciljeva i donošenjem rezolucija, kad možete da počnete sad! Što pre to učinite, bolje će biti!

Planiranje nije uvek lako, jer neki ljudi imaju tendenciju da se zaglave u svojim starim paradigmama, radeći iste stvari, stvari koje najbolje znaju, sve vreme želeći nešto novo.

Sigurna sam da znate o čemu govorim. Svi to radimo, i budimo iskreni, u nekom trenutku u svom životu, svi smo to radili! Ako neki od vas nisu, volela bih da vas upoznam!

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.