Seminar Duhovni životinjski vodiči

Vikend posvećen dubokom isceljenju pomoću energije divljih životinja i Wild Earth Animal esencija.

Danijel Mapel i Aleksandar Imširagić će održati seminar 25. i 26. februara 2017. godine u intervalu od 11 do 18 časova u hotelu Tulip Inn na Novom Beogradu.

Pomoću Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mapela koji živi sa životinjama u šumi i komunicira s njima, učesnici će imati prilike da prisustvuju vikendu učenja, isceljenja i ličnog rasta. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.

Zajedno sa Danijelom, Aleksandar Imširagić - čuveni svetski astrolog i autor knjige „Duhovni životinjski vodiči, rad sa energijama predaka" će pomoću astrologije naći vezu koja postoji između energije vaših predaka i vaše natalne karte.

Probudite svoju snagu: kako da brzo i lako povećate svoj nivo energije

U nizu različitih iskustvenih vežbi i vođenih meditacija učesnici će imati priliku da iskuse u potpunosti povezivanje sa energijama i darovima divljih životinja i esencijama po njihovom izboru. Drugi dan će biti predstavljeno edukativno i iskustveno - najdublje isceljenje sa esencijama mladunčadi divljih životinja koje nam pomažu da iscelimo nerešene rane iz detinjstva i potpuno se integrišemo.

Kontakt za zainteresovane na: www.energetskipsiholog.org, +381643872224, info@energetskipsiholog.org

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.