Seminar Duhovni životinjski vodiči

Vikend posvećen dubokom isceljenju pomoću energije divljih životinja i Wild Earth Animal esencija.

Danijel Mapel i Aleksandar Imširagić će održati seminar 25. i 26. februara 2017. godine u intervalu od 11 do 18 časova u hotelu Tulip Inn na Novom Beogradu.

Pomoću Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mapela koji živi sa životinjama u šumi i komunicira s njima, učesnici će imati prilike da prisustvuju vikendu učenja, isceljenja i ličnog rasta. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.

Zajedno sa Danijelom, Aleksandar Imširagić - čuveni svetski astrolog i autor knjige „Duhovni životinjski vodiči, rad sa energijama predaka" će pomoću astrologije naći vezu koja postoji između energije vaših predaka i vaše natalne karte.

Probudite svoju snagu: kako da brzo i lako povećate svoj nivo energije

U nizu različitih iskustvenih vežbi i vođenih meditacija učesnici će imati priliku da iskuse u potpunosti povezivanje sa energijama i darovima divljih životinja i esencijama po njihovom izboru. Drugi dan će biti predstavljeno edukativno i iskustveno - najdublje isceljenje sa esencijama mladunčadi divljih životinja koje nam pomažu da iscelimo nerešene rane iz detinjstva i potpuno se integrišemo.

Kontakt za zainteresovane na: www.energetskipsiholog.org, +381643872224, info@energetskipsiholog.org

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.