Tehnologija Svesti Sunca

Kada je u pitanju razvoj naših energetskih centara značajno je razumeti da se svaki energetski centar naslanja na prethodni i zato je, da bi smo razvili naredni, bitno da prethodni centar bude stabilan

Za jednu formiranu ličnost, za normalan i skladan život bez problema, prva tri centra su ključna. Prva, druga i treća čakra, su medjusobno zavisne jer su povezane jedna s drugom. Uvek krećemo od prve čakre koja traži da smo dobro uzemljeni. Prva čakra predstavlja najširu osnovu piramide u kojoj se nalazi naša baza. To je osnova u kojoj mi osećamo stabilnu, široku i jasnu povezanost sa Zemljom. Druga čakra nas vodi ka ostvarenju, ka materijalizaciji, ka rastu i razvoju, ka davanju plodova života koje dobijamo iz tog osnovnog prvog nivoa. Ona nas gradi i vodi nas ka trećem nivou koji predstavlja sam vrh piramide. Treći nivo je deo gde mi imamo svest, gde imamo Sunce.

Teme:

 

  • Energetska osnova ličnosti u predelu solarnog pleksusa.
  • Energetska i mentalna osnova izraza ličnosti.Mentalno prepoznavanje jedinstva sa drugom osobom ili okolnošću
  • Solarna svest
  • Kosmička Svest
  • Dve faze treće čakre
  • Dve vežbe treće čakre

Ovaj kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti, kao deo edukacije celog modula Tehnologija Svesti ili kao zaseban, jednodnevni kurs.

Više informacija na info@keplerunited.org

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.