Stvaralačka inteligencija i put ka novom modelu življenja: predavanje i osnovni seminar

Stvaralačka inteligencija povezana je sistemom spojenih sudova sa racionalnom, verbalnom, numeričkom, socijalnom, spacijalnom, a njeni najsnažniji neraskidivi elementi jesu duhovna i emotivna inteligencija.

Prolazak kroz osnovni nivo programa „Stvaralačka inteligencija" čiji je autor vizuelni umetnik Jelena Blečić omogućava razvijanje novog modela življenja. Program je satkan kao posledica bezuslovne ljubavi i poverenja u život, autodidaktički oformljen a predložen kao model života pun stvaralačke inteligencije i stvaralačkog identiteta.

Glavni stubovi našeg istinskog razvoja i življenja ali i stvaraoca u nama, jesu duhovna i emotivna pismenost koji su ujedno i glavni kamen spoticanja ukoliko ih ne osvestimo, ne negujemo i ne razvijamo kontinuirano.

Predavanje i osnovni seminar održaće se u nedelju 3. decembra 2017. od 12h u prostorijama Kepler instituta na Novom Beogradu. Više informacija možete dobiti putem e-mail adrese: jela.blecic@gmail.com

Tema Jelenine umetnosti je integritet individue, povratak na njena potopljena prava, reč je o posvećenom poštovanju sreće kao izvora svih prirodnih stimulansa. Tokom 20 godina Jelena Blečić je posvećenim radom došla je do autodidaktiičkih uvida. Eksperimentima i strpljivom proverom sagradila je program u više nivoa, kojim svoja znanja o formiranju i jačanju stvaralačke inteligencije i stvaralačkog identiteta kao cvetu života, želi da prenese kroz inspiraciju, znanje i novi model življenja.

Docent je na Fakultetu Savremenih umetnosti u Beogradu, pomoćnik dekana za marketing FSU i stipendista države Meksiko. Osnivač i umetnički direktor projekta Fun Fan. Bavi se slikarstvom, autorskim dizajnom, teorijom stvaralačkog indetiteta, primenjenom psihologijom. Kao vizuelni umetnik, Jelena Blečić aktivno stvara gotovo pune dve decenije, a za sobom ima skoro 20 samostalnih izložbi i veliki broj realizovanih kampanja i projekata.

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.