Radionica "Telo kao instrument": body percussion tehnikom do proširivanja kapaciteta

"Telo kao instrument" jednodnevne radionice baziraju se na body percussion tehnici kojom, kroz bavljenje umetnošću, proširujete svoje mogućnosti i kapacitete i oslobađate se stresa.

Ana Vrbaški sa suprugom - Markom Dinjaškim, vodi radionice „Telo kao instrument" i zajedno čine grupu „Alice in WonderBand". Jednodnevne radionice „Telo kao instrument" održavati subotom, jednom mesečno, na Kolarcu: 23. septembra, 21. oktobra, 18. novembra i 23. decembra. Svaka će trajati 4 sata, od 14 do 19 h (sa pauzom od sat vremena).

Body percussion je tehnika kod nas skoro nepoznata, a u svetu zastupljena i primenjivana i u izvođaštvu i u radioničarskom radu sa različitim uzrasnim i socijalnim grupama. Ova tehnika je umeće korišćenje svoga tela kao udaračkog instrumenta: učenje različitih vrsta tapšanja, puckanja prstima, lupkanja po različitim delovima tela, trupkanje nogama o pod (ili stomp, kako kažu na engleskom govornom području) i još mnogo drugih neobičnih zvukova koje proizvodite rukama, ustima, prstima... Sem ove, na radionici se bave tehnikama disanja i pevanja, jer je to još jedan instrument koji stalno nosite sa sobom i uvek ga možete upotrebiti.

Sve informacije pronađite na sajtu www.aliceinwonderband.com ili stranici www.facebook.com/MarkoNelom.

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.