Meridijani tela šeste i sedme kuće

Pravi trenutak je da otpustite sve staro i da probudite novi optimizam. To možete da uradite pomoću tapkanja po tačkama 6. i 7. meridijana

Glavna funkcija meridijana debelog creva, koji se naziva i "ministar transporta" jeste da otpusti sve ono što sistemu više ne služi. To nas donekle podseća na drugi meridijan koji je zadužen za menjanje navika, ali tu postoji i bitna razlika. Kroz drugi meridijan učvršćujemo ono što želimo da imamo. Naravno, ono što ne želimo da imamo - to menjamo.

Šesti meridijan je svakako vezan za našu fiziologiju koja je odraz jednog kosmičkog znanja koje živimo. Ako živimo u skladu sa sopstvenom fiziologijom, imamo nosač koji može da podržava kosmičku svest. Život u skladu sa fiziologijom veoma je povezan sa sposobnošću da razna iskustva kroz koja smo prošli možemo da pustimo da prođu kroz nas, odnosno da budemo transparentni i da ne budemo vezani za njih.

Sedmi meridijan je meridijan perikarda i meridijan sedme kuće. Iz metodologije znamo da su šesti i sedmi znak povezani s istim božanstvom - a to je božanstvo Astreje, ili Dika - entitet koji stoji iza oba ova znaka. Ono predstavlja pravdu, pa kažemo da se meridijan sedme kuće odnosi na pravdu koju u životu dobijamo kroz neku osobu ili sve odnose koji su nam zapisani.

Seminar Meridijani 6. i 7. kuće namenjen je svim zainteresovanim za balansiranje simbolike 6. i 7. natalne kuće i ukoliko osećate: da zadržavate stare stvari, osećate žaljenje i kruti ste, težite ka perfekcionizmu i mislite da niko i ništa nije dovoljno dobro; neuravnoteženosti u funkcionisanju srca, bolove i osećaj težine u predelu grudnog koša, potištenost i bezrazložnu tugu, strah od nastupanja pred publikom, stidljivost, subjektivni osećaj psihičke iscrpljenosti, strah od visine...

Više informacija na info@keplerunited.org

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.