Aktivacija životne svrhe: regresoterapija po metodi dr MICHAEL NEWTON Instituta

Regresoterapija daje odgovore na suštinska pitanja: Ko sam ja? Odakle dolazim? Kuda idem posle svoje smrti? Koja je svrha mog života? Zašto sam ovde?

Integracija dobijenih uvida u svesno biće može nadalje da se koristi u svakodnevnom životu.Samo budna svest može da menja sudbinu. Na seminaru će se istraživati i transformisati obećanja, ugovori i odluke koje su se nekada donele na nivou Duše, a koje više ne služe vašem Višem dobru.

Voditelj radionice je prof. dr Danijela Gajić - regresoterapeut (jedini licencirani regresoterapeut u Srbiji na Institutu dr. Majkla Njutna, SAD), rekonektivni terapeut, joga učitelj, homeopata, osnivač Gadami Instituta gde radi na usavršavanju sopstvenih metoda isceljivanja i evolucije svesti. Bavi se istraživanjem fenomena svesti i oblastima gde se spajaju nauka i duhovnost, pre svega kvantno-informacionom medicinom i transpersonalnom psihologijom. Licencirana je u Americi od strane međunarodne asocijacije terapeuta - IACT (International Association of Counselors and Therapists).

Datum održavanja seminara je u nedelju, 8. oktobar, od 11h do 18h na adresi Belgrade city hotel, Savski trg 7. Više informacija na +38164/ 247 8494 ; +38163/ 309 359
Obavezne prijave polaznika putem maila: seminar@novasvest.com

Ostali članci

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.