Unikatan ANTISTRES ukras za čaroliju u vašem domu: kako da napravite lutku Sneška Belića za vaše najdraže (VIDEO + URADI SAM)

Neka vaše negativne emocije nestanu i neka vaša mašta i trud ožive i stvore nešto što mami osmeh na lice! Napravite antistres Sneška Belića za vašu sreću i kao poklon za vaše nejmilije...

Probudite dete u vama za vreme praznika i neka vaša mašta i kreativnost naprave nešto što će doneti radost vašoj porodici i prijateljima! Pogledajte kako u nekoliko koraka možete da napravite mini Sneška Belića koji može biti predivan ukras ili nežan poklon!

Novogodišnja dekoracija koja razvija kreativnost i smanjuje stres: kako da sami napravite origami eko jelku (VIDEO)...

Za pripremu mini Sneška biće vam potrebne dve ping pong loptice, jedna čarapa, par špenadli, nekoliko dugmića i crveno platno za ukras, piše Lisa.

Čarapu isecite kao u video prilogu i u nju ubacite loptice i zavežite kraj. Od drugog dela čarape napravite kapicu, a od crvene tračice šal. Oči i usta napravite od špenadli, a na telo prišijte tri dugmeta. Ako hoćete da napravite antistres Sneška Belića, onda umesto lopticama, čarapu napunite pirinčom ili pšenicom.

Ova lutkica podstiče vašu kreativnost, smanjuje stres i budi lepe emocije. Sneško Belić u ovoj režiji vrlo je jednostavna za izradu, a kada vidite kakav je rezultat sigurno će vam se pojaviti osmeh na licu. Mini Sneška možete pokloniti ili ga staviti kod svoje jelke ili kao ukras za prazničnu trpezu.

Magičan novodišnji ukras za vaš dom: kako da napravite čipkanu snežnu pahulju od papira (VIDEO + URADI SAM)...

Pogledajte video u kome je korak po korak opisana izrada ovog magičnog Sneška Belića!

Izvor: Lisa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

03/01/2017 turistabg
Ovo je super ideja, hvala vam puno :) Idem odmah da napravim :)