Praktično rešenje za mokre cipele i patike: kako da najbrže osušite obuću od kiše i snega (VIDEO)

Odlično rešenje da osušite brzo i lako mokru obuću od kiše i snega!

prakticno_resenje_za_mokre_cipele_i_patike_kako_da_najbrze_osusite_obucu_od_kise_i_snega_video

Tokom jesenjih i zimskih meseci svi tragamo za obućom koja će naše stopalo što duže zaštititi od vode, ali ponekad i najnovije cipele prestaju da budu vodootporne kada su u pitanju veliki snegovi, piše Lepa i srećna.  Sigurni smo da je svako od nas više puta imao problem sa mokrim čizmama, cipelama  ili patikama, ali mi imamo fantastično rešenje kako da brzo i lako osušite svoju obuću!

Kada se obuća skvasi potrebno je puno vremena i velika toplota kako bi se osušila i bila pogodna za ponovno obuvanje. Međutim, fantastičan trik koji svi traže na Internetu učiniće da se vaše cipele osuše za jako kratko vreme.

Ušteda energije u domu: izolujte stakla kao u stakleniku (URADI SAM + EKO SAVETI + VIDEO)

Za ovaj trik nisu vam potrebni skupi sprejevi za održavanje obuće, a ni previše truda, potrebno je samo da imate stare novine i vaša obuća će uskoro biti potpuno suva.

Izvadite uloške iz mokre obuće, pa je napunite zgužvanim papirom od novina koji će pokupiti vlagu. Cipele ostavite na par sati i očekujte neverovatan rezultat. Za još brže sušenje, stavite obuću u kojoj je papir pored šporeta ili grejalice. Pazite - ne direktno ispred izvora toplote, već sa strane gde vrelina ne dopire neposredno! Jedino su lake fen-grejalice koje ne isijavaju snažnu toplotu pogodne za direktno sušenje.

Feng šui stručnjaci otkrivaju kako da zaradite više novca: 5 pravila u domu za finansijsko blagostanje i poslovni uspeh...

Pogledajte ceo postupak i isprobajte i vi ovaj magičan trik!

Izvor: Lepa i srećna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.