Snaga smirenog uma

Počećemo danas putovanje u introspekciju, zapažanje svesnosti i toga ko ste. Jeste li se ikada zapitali ko sam ja i koji je smisao mog života? Da morate biti više od onoga što sada jeste. Mnogi se uplaše od ovoga i potisnu ovo pitanje drogom, alkoholom, hranom...

Obično čim se ujutru probudite, krenu misli jedna za drugom. Opet legnete, probudite se, krenu misli... Opet legnete, probudite se, krenu misli, legnete... I onda - više vas nema. Um stalno luta od mesta do mesta, misli dolaze i prolaze. Tako se ponašate i u životu.

Šta to znači? Ne pridajete dovoljno pažnje stvarima i niste fokusirani. Zaboravljajući i ne primećujući šta se dešava - ovde i sada. Zaokupljeni prošlošću ili budućnošću, ne živite sadašnji trenutak.

A gde sve ovo počinje? U vašem umu. Mislite li da je um svemoguć? Nije! Vi niste vaš um. Postoji nešto iznad uma, više, moćnije i isceljujuće. Možete uvek doći u "to nešto", iznad uma. Stanje u kojem u trenutku otklanjate bolove i osećate se mnogo bolje. Šta mislite, koliko biste povećali sopstvenu moć koristeći svoj um na nov način? Kada jednom steknete ovu sposobnost, u svakom trenutku imate mogućnost izlaska iz sopstvenog uma i stalne mentalne aktivnosti. Koliko treba vremena da očisitite um od misli? Samo nekoliko minuta, ne godine kao što se misli. I bez napora, to vam je prirodno. Dok je um miran, dok ste bez misli, vi ste u harmoniji. Mirovanje vašeg uma, njegova neaktivnost je vrlo moćno sredstvo samoisceljivanja. Isceljivanje znači da se postiže red i harmonija u telu i umu. Zdravlje je harmonija, što ste zdraviji imate više mira i harmonije. Kroz harmoniju koja je u vama, ostvarujete harmoniju sa drugim ljudima. Svako od vas može biti u skladu i spokoju sa samim sobom i okruženje nema nikakav uticaj na ovo.

Na koji način možete ovo postići?

Kvantnom harmonizacijom(QH), najefikasnijom metodom samopomoći. Meni je ovo potpuno promenilo život. Želim da vas inspirišem na ovakvu promenu! Možete je primenjivati dok vozite kola, sedite, ručate... Isceljujete se mnogo brže i smireniji ste, nego kada ste na mentalnom autopilotu. Rezultat je neosporiv, a metoda je toliko jednostavna. Ovo je nešto u čemu otvarate vašu svest u delu koji čeka da bude prepoznat, da biste bili srećni i učinili druge srećnima.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.