8 grešaka koje ne treba ponavljati i 8 saveta za srećniji život (a da se ne spominje ljubav)

Dok god se svet okreće, neminovno ćete praviti greške. I to je u redu. Iz grešaka koje ste napravili možete mnogo toga naučiti, a što vam može pomoći da imate bolju i lepšu budućnost.

8_gresaka_koje_ne_treba_ponavljati_i_8_saveta_za_srecniji_zivot_a_da_se_ne_spominje_ljubav

Predstavljamo vam osam grešaka koje ste (verovatno) napravili prošle godine i zašto ih ne trebate napraviti nikad više.

1. Nemojte izbegavati rizik.

Život je rizična stvar. Svaka odluka, svaka interakcija, svaki korak, svaki put kada ujutro ustajete iz kreveta, vi zapravo rizikujete. Istinski živeti znači ustajati i preduzimati taj rizik. Preduzimajte male rizike kako biste ostvarili pun potencijal vašeg života.

2. Ne prepuštajte se strahovima i negativnosti.

Realnost je da se svi ponekad plaše. Kada osećate sumnju, strah, bes ili frustraciju, imajte na umu da ih se veoma lako možete rešiti, kao da povlačite svoju ruku iz plamena. Fokusirajte vaš život na dobrotu, mogućnosti i snove. Ono što počinje u vašim mislima završava u vašem životu. Kontinuirano razmišljajte o putu na kojem želite da budete, neka te misli utiču na vaše postupke i vaša stvarnost će se veoma brzo uskladiti sa vašim mislima.

3. Ne dozvolite neizvesnosti da vas parališe.

Kako vreme prolazi tako ćete i shvatiti - ono što traje-traje; ono što ne traje-ne traje. Vreme rešava većinu stvari, a ono što vreme ne može rešiti, naučićete kako da rešite sami. Ponekad nećete moći jasno da vidite kuda vas život vodi. Ali, znajte da su vaše srce i duša vaši unutrašnji kompasi koji će vam pokazati put kući. Shvatićete da ste prava osoba, na pravom mestu, u pravom trenutku, koja radi pravu stvar. Verujte svom instinktu. Opustite se. Znate šta treba da uradite.

Strategija za idealne praznike: 4 glavne greške + saveti kako da ih izbegnemo...

4. Ne radite sve ono što drugi žele da radite.

Život je previše kratak da biste ga provodili pokušavajući da svima udovoljite. Osim toga, to je svakako nemoguća misija.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.