Molitve i anđeoske poruke do 7. avgusta: kako da zamolite anđela za isceljenje duše od negativnih misli

Vreme je da tužna sećanja iz prošlosti zauvek pustite niz reku zaborava i da otvorite vrata duše za nove, lepe trenutke koje nam život svakodnevno poklanja!

Ova sedmica naglašena je tema unutrašnjeg deteta, stoga se Doreen Virtue poslužila kartama Anđeli kerubini - karte za decu. Iako su to karte osmišljene za malenu decu, odnose se i na naše unutrašnje dete. Prva karta nosi poruku Nema razloga za strah. To je sjajna poruka ne samo za ova nedelje nego i za suočavanje sa strahovima koje smo imali kao deca, podsticaj da se u mislima vratimo u svoje detinjstvo i popomognemo snagom koju daju anđeli oko nas, fokusiramo na bilo što čega smo se bojali kad smo bili mali. Koja vam misao prva pada na pamet?

Doreen Virtue: kako da zamolimo anđele za srećne ljubavne i porodične odnose...

Možemo isceljivati u svim vremenskim smerovima jer u duhovnoj istini sve je to upravo sada, ističe Doreen Virtue i preporučuje ovu molitvu. "Dragi Bože, molimo te, pošalji isceljujuću svetlost i ljubav nama kao deci u onim trenucima kad smo osećali strah, kad smo možda izgubili poverenje ili veru, u trenutku kad smo se možda osećali izdano ili nesigurno."

Ovde nije posredi buđenje tužnih sećanja, nego njihovo obasjavanje svetlošću - ako se ta sećanja ne istraži i ona ostanu zatrpana unutar nas, mogu nas kontrolisati a da toga nismo svesni.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.