Molitve i anđeoske poruke Doreen Virtue za nedelju od 28. novembra do 4. decembra 2016: isceljujuća energija uz karte arhanđela Mihajla

Ostavite brige i zabrinutost po strani ove nedelje, arhanđel Mihajlo vam donosi osećaj sigurnosti i spokoja...

U ovoj nedelji moći ćete da se rešite briga i da se usredsredite na svoju duhovnu moć, uključujući isceliteljsku energiju i molitve, poručuje nam Doreen Virtue. Ona je radila sa anđeoskim kartama arhangela Mihaila.

To je njen omiljen špil kad god je veliki intezitet događaja na pomolu, veliki stres u svetu, jer arhanđel Mihajlo donosi osećaj sigurnosti...

Ove nedelje ćete doći u dodir sa svojom božanskom moći da menjate stvari umesto da se zbog njih osećate uznemireno i zabrinuto.

Na početku nedelje, u utorak, očekuje nas mlad Mesec - to je vreme pokazivanja, primanja.

I, u skladu s tim je karta za početak nedelje - Molitva će pomoći u ovoj situaciji. "To je savršen lek za brigu. Svaki put kad se zbog nečeg brinete - bilo to nešto lično, zbog ljudi koje poznajete, bilo pak nešto globalno, nešto vezano za budućnost - samo kažite: 'Bože, pomozi mi u ovome'", savetuje Doreen Virtue.

"Čak i ako nemate vere, samo izgovaranje tih reči pomaže." Odmah ćete osetiti olakšanje, opuštanje.

Možda ne vidite rešenje zbog toga što briga ograničava pogled samo na ono neželjeno; njenim otpuštanjem, vidik se širi, kao i način razmišljanja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.