Horoskop za susret sa srodnom dušom i početak večne ljubavi: šta nam donosi moćna Venera u znaku Riba (od 3. januara do 3. februara 2017. godine)

Zvezde vam šalju iskre ljubavi i romantične želje koje će privući najlepša osećanja u vaš život! Pročitajte kako će na vas uticati magija Venere u Ribama...

horoskop_za_susret_sa_srodnom_dusom_i_pocetak_vecne_ljubav_sta_nam_donosi_mocna_venera_u_znaku_riba_od_3_januara_do_3_februara_2017_godine

Moćna Venera od 3. januara 2017. godine ulazi u znak Riba i tu postaje uzvišena i egzaltirana, tu ona može da pokazuje duboku ljubav i privuče srodnu dušu. Ovo je vreme kada se najviše dešavaju sudbinske veze i upoznaju srodne duše. Ovaj period učiniće da volite drugačije, da ostvarite snove i maštate o ljubavi, jer Venera u Ribama donosi ljubav koja je podstaknuta našom maštom, našim snovima i čežnjama.

Riba je znak vezan za podsvesno, pa sve ono što želimo i u šta verujemo možemo da privučemo u velikoj meri. Moć mašte je ogromna u ovom znaku, pa Venera stvara slike i misli koje mogu privući ljubav ili novac. U ovom periodu velika je mogućnost da privučemo čuda, posebno vezana za ljubav, ali i za obilje. Vodeni znaci su ti koji privlače i novac u velikoj meri, a emocije prate sve što nam se dešava, a njihova snaga je podsticajna. Emocije su najveći pokretači promena i dobro je da ih ima i da prate i vaše vizualizacije i maštanja.

Godišnji horoskop za 2017. godinu: detaljne astrološke prognoze za ljubav, posao i zdravlje za sve znakove Zodijaka...

Probudite osećanje ljubavi u sebi, astrolozi predlažu slušanje muzike koja pokreće ljubav, dok je Venera u neptunovskom znaku. Obratite pažnju na ljubavne pesme koje bude lepe emocije i pojačavaju želju za ljubavlju. Zaboravite na pesme o nesrećnim ljubavima i ljubavnoj patnji, kako ne biste probudili negativna osećanja.

Potreba za ljubavlju je veoma velika dok je Venera u Ribama, kao i želja da se doživi ljubav. Jake želje su te koje mogu da privuku ostvarenje, pa ukoliko želje prati vera i ljubav onda je ostvarenje ljubavnih želja bliže. Ako verujete da je ljubav tu, ako osetimo ljubav i pre nego što se pojavi osoba o kojoj maštate, onda će vam ta jaka osećanja i pozitivna energija privući put ka istinskoj ljubavi. Maštajte više nego što ste to ranije radili, posebno oko 3. janura kada je i Mesec u znaku Riba.

Stvarajte slike u glavi i maštajte da budete sa osobom koja ume da voli baš onako kako je vama potrebno i koja ostvaruje sve ono što vi u ljubavi želite. Zamislite sva ona divna osećanja koja u vama bude ljubav, osetite ih najpre u sebi i uživajte u njima, a onda širite i podelite osećanje ljubavi sa drugima. Venera u Ribama utiče da osećanje, radost i ljubav pretočite i u neki vid kreativnosti ili stvaralaštva. Najlepša umetnička dela nastaju kada je Venera u Ribama.

Sa Venerom u Ribama zavolećete više i sebe i ljude oko vas, ali važno je da verujete da postoji i da možete sresti svoju pravu ljubav. Ako ste u stanju da poverujete da je ona već tu i da se možete brzo povezati sa njom veća je mogućnost ostvarenja. Najveća šansa da se to desi je od 9. do 15. januara kada je Venera, planeta ljubavi, u konjukciji sa Neptunom, planetom vere i božanskog. Ako verujete u ljubav ona se može i dogoditi u ovom periodu i doneti vam nešto bajkovito i nestvarno.

Ljubavni zanosi su ti koji će vas poneti, pa maštajte o ljubavi i privucite ljubav u svoj život. U ovom periodu ljubav se može dešavati negde blizu vode ili tamo gde se ima muzeke, filma ili stvarnost lepše izgleda.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.