Godišnji horoskop po PODZNAKU: izračunajte besplatno svoj podznak i pročitajte ASTRO prognoze za 2017. godinu

Koga će u ljubavi iznenaditi rođeni u podznaku Škorpije? Kakve promene čekaju one rođene u podznaku #Device? To otkriva godišnji horoskop za vaš podznak!

PODZNAK OVAN

Godina promena je pred vama. Zamislite želju i verujte u uspeh. Ove godine ne postoji nemoguće za vas. Prošli ste kroz procese promena, i spremni ste da budete kreator svog života. Ljubav vas je naučila neke važne životne lekcije. Voleli ste, razočarali ste se, patili ste, bolelo je.

Ali ste kroz te trenutke spoznali šta je ono što zapravo tražite i danas ne pristajete na manje od toga. Ljubav to ceni. Prava ljubav je potpunost. I dolazi samo onda kada ste spremni za nju. Ovo je godina u kojoj će većina vas stupiti u bračne vode. Ili započeti ozbiljne veze, sa osobom kakvu su oduvek tražili.

Uživajte u ljubavi, jer ovo je vaša godina. Oni koji još uvek nisu prihvatili neke istine i nisu započeli promene, moraće to da urade. Jer, neke stvari su tu, i ne idu od vas dok ih ne osvestite.

Novčana situacija se znatno popravlja tokom ove godine. Možete zarađivati kroz neki vid umetnosti ili vašeg talenta. Proleće je povoljan period da se tome posvetite. Ovo leto se posvetite ljudima koje volite i provodite vreme sa svojom porodicom. Osećaćete se preporođeno. Leto je povoljan period i za ljubav.

izracunajte_svoj_podznak_kalkulator_za_ascendent

Ne plašite se da verujete u najveću ljubav. Jer ono u šta verujete se materijalizuje u vašoj realnosti. Poslovna situacija se popravlja od septembra. Mada, cele godine nećete imati nekih većih problema sa poslom. Krajem godine možete dobiti neku primamljivu poslovnu ponudu. Ali je potrebno da je zaslužite. Zapamtite, sav trud koji uložite tokom ove godine će se na kraju ceniti i vrednovati.

Jesen je period kada bi trebalo da povedete više računa o svom zdravlju. Tada obratite pažnju na svoju ishranu. Moguća su putovanja tokom proleća i početkom leta. Odnosi sa prijateljima biće dobri tokom cele godine. Studenti, ova godina je jedna od onih kada je potrebno uložiti svu svoju energiju, jer samo znanje i uložen trud će doneti dobre rezultate. Potrudite se da pronađete malo vremena za one do kojih vam je stalo.

Godina 2017. je jedna od onih godina koje se dugo pamte. Probudite se, družite se, radujte se životu. Ne plašite se da poželite ono što već dugo tražite. Verujte u sebe i sopstvenu vrednost. Volite ljubav i ljubav će voleti vas!

PODZNAK BIK

Prethodna godina mnogima od vas je donela lepe trenutke u ljubavi. Takođe, neki od vas su se suočili sa svojim strahovima i učili kako da se izbore sa njima, a 2017. godina će vas ponovo izazivati da se borite protiv strahova i da naučite da može biti prijatno i van komforne zone.

Moguć je višak kilograma, pa pripazite na ishranu tokom ove godine. Takođe, u letnjem periodu moguće je trovanje hranom, pa pazite šta jedete. Ako ste alergični na neku hranu onda posebno na to obratite pažnju. Novčana situacija se popravlja početkom leta i verovatno ćete potražiti dodatni izvor prihoda. Želite da ovu godinu pamtite po lepim stvarima i svesni ste da se morati potruditi kako biste ih sebi i priuštili.

Tokom leta je moguć sukob sa porodicom, jer ćete vi želeti da odete negde, a oni će želeti da budete sa njima. Pokušajte tada da napravite neki kompromis, tako da obe strane budu zadovoljne. Studenti, pokušajte tokom ove godine da pobedite neke svoje strahove, jer izbegavanje obaveza neće učiniti da one nestanu.

Ovo je godina kada vam se pružaju nove poslovne prilike, pa se potrudite da ih iskoristite. Bićete zadovoljni uslovima i saradnicima. Od jeseni za vas počinje izuzetno povoljan period za ljubav. Do kraja godine mnogi od vas biće u lepim i srećnim vezama. Neki od vas će se odlučiti na zajednički život sa voljenom osobom.Odnosi sa prijateljima se popravljaju od jeseni. Ali pazite tada da ih ne zapostavite zbog ljubavi. Moguća su putovanja zbog posla.

Ovo je godina kada će se mnoge vaše želje ispuniti. Strahovi nisu nepobedivi. Suočite se sa njima i shvatićete koliko ste zapravo jaki. Godina pozitivnih promena i ljubavi čeka na vas!

PODZNAK BLIZANCI

Prethodna godina je donela velike promene u vašoj porodici. Mnogi su se osamostalili, neki su se ostvarili kao roditelji, neki su postali bake i deke. Prisustvovali ste lepim porodičnim trenucima i iskreno ste se radovali njihovoj sreći.

Dragi moji, vreme je da se i vama sreća osmehne. Vreme je da i vi budete uzrok porodičnih okupljanja. Iskoristite ovu godinu da posetite neka mesta koja već dugo želite da posetite. Izlazite, provodite vreme sa dragim ljudima, budite aktivni i uživajte u brojnim društvenim događajima, jer na jednom od tih mesta vas čeka ljubav.

Mnogi od vas će tokom ove godine upoznati nekog posebnog i biti zadovoljni svojim ljubavnim životom. Oni koji su već u lepim vezama mogu da očekuju prinovu. Poslovna situacije se od jeseni popravlja. Krajem godine možete očekivati i neke konkretne ponude za posao.

Tibetanski horoskop: 12 puteva mudrosti i zadataka koji nas čekaju u životu...

Velike životne prekretnice su iza vas. Nadam se da ste naučili nešto iz njih. Povredili ste. Povredili su vas. Sada je vreme da, dosta mudriji i zreliji, prihvatite drugu priliku za sreću. Biće još napetih situacija, ali vam one sada neće predstavljati neki veći problem. Bili ste tamo, poznajete te puteve, poznat vam je izlaz. Uspećete i ovog puta. Toplo se oblačite tokom ove godine, jer vas neće zaobići neki virusi.

Studenti, prihvatite nečiju pomoć, jer ćete neke ispite mnogo lakše spremiti zajedno. Vaši prijatelji ove godine će vas češće pozivati da idete sa njima na neka nova i neobična mesta. Prihvatite te pozive, jer ljubav se krije na neočekivanim mestima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.